Toyota Gelecek Odaklı Şirket Planlamasını Açıkladı

0
1275
TOYOTa-gelecek
TOYOTa-gelecek

Toyota gelecek odaklı şirket yapılanmasına gidiyor. Toyota Araştırma Enstitüsü (“TRI-AD”), Ocak 2021’den itibaren faaliyetlerini bir holding şirketi ve iki işletme şirketi olarak genişletip iyileştireceğini duyurdu. Holding şirketi Woven Planet Holdings, Inc. (“Woven Planet Holdings”) olacak.

Altında faaliyet gösteren iki şirket, otomatik sürüş teknolojilerini geliştirecek, uygulayacak ve ölçeklendirecek olan Woven CORE, Inc. (“Woven CORE”) olacaktır. Özünde ve yeni iş fırsatlarını keşfedecek ve Woven City, Arene ve Automated Mapping gibi günümüz Toyota Motor Corporation’ın ötesine geçen yenilikçi projeleri geliştirecek olan Woven Alpha, Inc. devreye sokulacak.

Toyota Gelecek Planının Perde Arkası

toyota-gelecek-planı
toyota-gelecek-planı

TRI-AD, otomatik sürüş için tam entegre, üretim kalitesinde yazılım sağlamak için Mart 2018’de Japonya’nın Tokyo kentinde kuruldu. TRI-AD’nin vizyonu “Sevmek için Mobilite, Yaşamak için Güvenlik” olarak lanse edildi. Misyonu ise birinci sınıf teknoloji yaratmak ve dünya için güvenli mobilite ürünleri oluşturmaktır.

Son iki yılda TRI-AD, vizyonunu ve misyonunu yerine getirmede büyük ilerleme kaydetti. Buna “Mobilite Takım Arkadaşı Konsepti” temelinde “Takım Arkadaşı” adlı en son gelişmiş sürüş destek teknolojisinin geliştirilmesi de dahil. TRI-AD şimdi, herkese mobilite (insanların, malların ve bilgilerin hareketliliği dahil) sunmak için evriminin bir sonraki aşamasına geçiyor ve bunu başarmak için şirketin operasyonlarını genişletmek ve iyileştirmek gerekiyor.

Woven Planet Holdings grubu, TRI-AD’nin gelişmiş geliştirme yetenekleriyle etkili ve verimli bir şekilde ilerlemek ve otomatik sürüş, güvenlik teknolojileri, mobilite ve Woven City aracılığıyla yeni değer yaratmaya devam etmek için, daha çevik bir “öncü yazılıma” odaklanacak.

DETAYLAR

> Woven Planet Holdings, tüm grup için stratejik karar verme işlevine sahip olacak, ortaklarla işbirliğini genişletecek, yeni iş fırsatları yaratacak ve faaliyet gösteren şirketlere kurumsal ortak hizmetler sağlayacak.

> Woven CORE, Toyota Group’un otomatik sürüş teknolojilerinin geliştirilmesinden sorumlu olmaya devam edecek ve pazardaki otomatik sürüş teknolojilerini geliştirerek, uygulayarak ve ölçeklendirerek değeri daha da artırmayı hedefleyecektir.

> Woven Alpha, iş genişletme için yeni alanlar keşfedecek ve Woven City, Arene ve AMP gibi yeni yenilikçi projeler geliştirecek.

2.El Toyota İlanlarını İncele

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here