Subaru Avrupa için yan kuruluşu olan Subaru Europe, bugün şirketin tamamen elektrikli bir aracın piyasaya sürülmesine hazırlandığını doğruladı. Subaru, tamamen elektrikli otomobil üretmeye başlayacağını doğruladı ve bu tür ilk modeli, özellikle Avrupa’yı hedefleyen bir bataryalı SUV olacak.

Subaru Avrupa Odaklı

subaru-evoltis
subaru-evoltis

Bu, Avrupa pazarlarını kendi ana Japon pazarı ve en başarılı olduğu ABD pazarı lehine görmezden gelmekle suçlanan bir otomobil üreticisi için oldukça büyük bir geri dönüş. Subaru, Avrupa’da çok az sayıda satış yapma eğilimindedir (ilginç bir şekilde İrlanda’daki pazar payı İngiltere’deki pazar payından daha yüksektir), ancak aynı zamanda daha fazla otomobil için geri gelen sadık müşterilere sahip olma eğilimindedir.

Toyota ile Paylaşılan Platform

subaru-avrupa
subaru-avrupa

Şimdiye kadar, bu yeni elektrikli model hakkında fazla bir şey bilmiyoruz, ancak Toyota ile paylaşılan aynı e-TNGA platformu üzerine inşa edileceğini ve Toyota’dan yeni bir RAV4 boyutlu elektrikli crossover’ı destekleyeceğini biliyoruz. Toyota ayrıca crossover EV’sinin Avrupalı ​​müşteriler için özel olarak tasarlandığını ve hedeflendiğini söyledi.

Adı Evolis Olacak

subaru
subaru

Autocar dergisine göre, Japonya’daki medya kuruluşları bu yeni elektrikli Subaru the Evolis’i çoktan vaftiz ediyorlar, ancak bu ismin üretime geçip geçmeyeceği bilinmiyor. Ayrıca, bir ücret karşılığında ne kadar ileri gideceğini de bilmiyoruz, ancak Volkswagen ve Skoda’nın halihazırda yaklaşık 500 km menzilli ID.4 ve Enyaq’ı sunduğunu göz önüne alırsak, Subaru’nun buna uyması gerektiği veya en azından ona yaklaş.

Subaru, şu anda tüm Avrupa satışlarının yüzde 60’ını oluşturan Forester, XV ve Impreza’nın hafif hibrit versiyonlarının piyasaya sürülmesiyle Avrupa’da elektrifikasyona doğru bir adım attığını söylüyor.

 

Subaru’nun yayınladığı görüntü, zeminin altına monte edilmiş bir pil paketi ve önde bir elektrik motoru ile nispeten geleneksel bir beş koltuklu orta crossover’ı gösteriyor. Görüntüye yakından bakın ve arka tekerlekler arasında bir elektrik motoru gibi görünen parlak turuncu renklerini de görebilirsiniz; bu, Subaru’nun diğer pek çok diğerinde olduğu gibi, dört tekerlekten çekiş sistemini sunacağını gösterir. iki motorlu modeller.

 

Subaru Avrupa: Önemli Olduğu Yerde Daha İyi

Kaygan yollarda bir arabanın tutuşu önemlidir. Arabanız ailenizi ne kadar güvende tutar. Bu gerçekten önemli. Her yıl güvenilirlik. Bu da önemli. Subaru, neyin gerçekten önemli olduğunu anlayan insanlar için otomobiller üretir ve bu nedenle Subaru, önemli olan yerlerde onları daha iyi üretir.

Üç SUV’den oluşan temel Subaru yelpazesi, tamamen yeni Forester e-BOXER, XV ve Outback’i içerir; özünde güvenlik, yetenek ve güvenilirliği somutlaştırıyor. Ayrıca dört tekerlekten çekişli bir aile gezgini olan Levorg da var.

 

1954’ten beri Subaru, günlük yaşam ve her türlü zorluğa uygun otomobiller üretiyor. İster yürüyüş tatili ister okul koşusu olsun – yetenek, güvenlik ve güvenilirlik her bölüme göre tasarlanmıştır. Subaru, mühendislik mükemmelliği ile ün kazanmıştır; Daha iyi arabaları, önemli olduğu yerde üretmekten gurur duyuyoruz.

Subaru 2.El İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here