SEAT İngiltere, CALM hayır kurumuyla işbirliği standart bir özellik haline gelebilir. Birçoğumuz kafalarımızı temizlemek veya bir endişeyle düşünmek için araba kullanırız. Aslında, SEAT İngiltere tarafından yapılan bir ankete göre, insanların yüzde 90’ı “pozitif kalmak veya ruh sağlığını desteklemek için bir sürüşe çıktıklarını” söylüyor. Yüzde 59’u zihinsel durumlarını iyileştirmek için düzenli olarak “evi terk ettiklerini” söylüyor.

SEAT İngiltere SOS QR kodu

seat-ingiltere-sos
seat-ingiltere-sos

Bunu göz önünde bulundurarak ve bu yıl insanların akıl sağlığı üzerinde çok büyük bir yük olduğu için SEAT, İngiltere merkezli hayır kurumu CALM ile işbirliği yapmaya karar verdi. SEAT, tüm yeni arabalarında sürücünün yan güneş siperliğinin içine bir SOS QR kodu yazdıracak. Kodu telefonunuzla taramak, kullanıcıları CALM web sitesinde zihin sağlığınızı korumak için ipuçları ve püf noktaları amaçlar. Kullanıcının daha fazla desteğe ihtiyacı varsa bir yardım hattı numarası içeren özel olarak tasarlanmış bir sayfaya götürür. Bunu arabanızda istemediğinizi düşünüyorsanız kolayca çıkarılabilir..

Desteğe Hızla Erişin

seat-ing
seat-ing

Richard Harrison. SEAT İngiltere Genel Müdürü şunları söyledi: “Uzun süredir devam eden ruh sağlığı ortağımız CALM ile, insanların ihtiyaç duyduklarında desteğe hızla erişmelerine yardımcı olmada küçük bir rol oynamak istedik. Yeni ‘SOS’ özelliği bunu biraz daha kolaylaştırmalı konuşacak birine sahip olmak, özellikle de pek çok insan arabayı sığınak olarak gördüğü için. Bu kesinlikle ‘sessiz olmak güçlü olmak değildir‘, bu nedenle insanları arkadaşları ve aileleriyle konuşmaya veya aramaya teşvik ediyoruz.

Ankete katılanların yüzde 60’ı, pandemi sırasında (hükümetin yönergelerine göre) arabalarını sürebilmelerinin ruh sağlıklarını olumlu yönde etkilediğini söyledi. Salgın sırasında erkeklerden (yüzde 54) daha fazla kadın (yüzde 64) teselli buldu.

Seat İngiltere Raporları: Araba Olumlu Bir Etkidir

seat
seat

Ankete katılanların yüzde 90’ı 2020’nin bir noktasında arabalarını kafalarını temizlemek için kullandıklarını söylerken, yüzde 46’sı bunu haftalık olarak yaptıklarını söylüyor. Genç sürücülerin (18-24) dörtte üçü (yüzde 76), araçlarının pandemi sırasında ruh sağlığı üzerinde olumlu bir etkisi olduğunu hissetti, bu, herhangi bir yaş grubunun çoğunda, oysa bu, 55 yaşın üzerindekilerin sadece yarısı için geçerliydi.

 

CALM CEO’su Simon Gunning şunları söyledi: “CALM’ın yardım hattı numarasından endişelendiğiniz biriyle nasıl sohbet edileceğine dair uzman tavsiyesine kadar, CALM ve SEAT, konu kendilerine yardım etmeye geldiğinde insanları sürücü koltuğuna oturtmak için bir araya geldi. Hayat virajlarla doludur. Bazen dururuz. Bazen frene basmak ve kendimize biraz zaman ayırmak için zamana ihtiyacımız olur. Ancak CALM’ın yardım hattından ve web sohbetinden ne geçerseniz geçin, ücretsiz , anonim ve gizli destek, yılda 365 gün, 17: 00’den gece yarısına kadar. ”

2.El SEAT Arabaları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here