Seat Arona 2021 Yılında Yeni Haliyle Geliyor!

VAG’ın İspanyol markası Seat, piyasaya sunduğu ilk kompakt crossover modelini makyajlıyor. 4 yıldır Seat ‘ı kompakt crossover sınıfında temsil eden başarılı model Arona, 2021 yılı için yenileniyor. Markanın ilk crossover modeli olma özelliğini taşıyan model, ön ve arka yüzü kamuflajlı biçimde carscoops adlı bir site tarafından görüntülendi. İlk kez facelift operasyonu geçirecek olan modelin sadece tasarım noktasında değil, mekanik noktada da yenilikler ile gelmesi bekleniyor.

2021 seat arona

Seat Arona 2021 Yılında Farklı Olmak İstiyor!

Zorlu hava ve yol şartlarında test edilen 2021 Arona, üzerindeki perdeyi kaldırmak için gün sayıyor. Kamuflaj ile görüntülenen modelin ön yüzünde birkaç değişiklik yapıldığı görülüyor. Büyüyen ön ızgara bunlardan en dikkat çekeni. Arka tampon grubunda da aynı değişikliklerden söz etmek mümkün. Burada da en dikkat çeken detay Arona’nın yeni difüzörü ve egzoz çıkışları.

2021 arona seat

2021 Seat Arona’nın Hibrit Motor Seçeneği ile Gelmesi Bekleniyor!

Yenilenen Arona’nın tasarımı ile beraber mekanik özelliklerinin de güncellenmesi bekleniyor. Modelin mevcutta bulunan küçük hacimli benzinli motor seçeneklerine veda edeceği düşünülmüyor. Ek olarak 48 Volt’luk bir mild-hybrid (yarı hibrit) motor seçeneği 2021 Arona’ya eklenebilir. Bunun yanında iki farklı dizel motor seçeneğinin de Avrupa pazarında sunulması bekleniyor.

İkinci el satılık Seat Arona ilanları

SEAT İngiltere Otomobillerine Ruh Sağlığı SOS’i Ekledi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here