Xiaomi 70 Mai | Araç Yol Kamerası İnceleme

0
1419

Otomobiller, günlük hayatta birçok kişinin kullandığı ulaşım araçlarıdır. Özellikle trafiğin yoğun olduğu İstanbul gibi büyük şehirlerde; trafik kazaları, sıklıkla görülebiliyor. Kaza anında siz suçlu da olsanız; karşı taraf aksini iddia edebilir. Olay yerinde kamera kaydı da yoksa işiniz bir hayli zor. Ancak araç kameranız var ise bu tarz bir sıkıntı ile karşılaşmak yerine videoyu kanıt olarak sunabilirsiniz. Araç yol kamerası almak isteyen kişilerden gelen “Hangi kamerayı almalıyım? 50₺’ye de kamera var. 1000₺’ye de” Bu yazımızda sizlere kendim de test etmiş olduğum, Xiaomi 70 mai ‘den bahsedeceğim.

Xiaomi 70 Mai

Xiaomi markası nerede görülürse görülsün insanların aklına direkt olarak fiyat/performans geliyor. Sahiden de neredeyse her sektörde olan Xiaomi, üretmiş olduğu ürünlerde kullanıcı taleplerini göz önüne alarak uygun fiyatlardan satışa çıkaran bir markadır. Çok büyük bir rekabet söz konusu olan araç kameralarında da kendini ön plana çıkarmayı başaran Xiaomi 70 mai, düşük bütçeli ve oldukça iyi kaliteye sahip bir cihazdır.

xiaomi 70 mai

Herhangi bir ekranı bulunmayan bu kamera, akıllı telefonlara wifi üzerinden bağlanarak kullanılabiliyor. Anlık olarak görüntü ve video kaydı da alabiliyorsunuz. Kamera üzerinde bulunan 135 derecelik çekim açısı ve Sony IMX323 görüntü sensörü sayesinde; gece çekimleri oldukça kalitelidir. Kameranın tüm ayarları wifi üzerinden akıllı telefon vasıtasıyla yapılıyor.

xiaomi 70 mai

Kutu içeriğinden çıkan 3.5 metre çakmaklık uyumlu şarj cihazı ile birlikte kullanılıyor. Çakmaklık araca montajlandıktan sonra; araç çalışınca kamera açılıp kayda başlar. Araç stop edince kayıt biter. Şarj cihazının kablosu oldukça ince ve trimlerin arasından geçirildiğinde göze batmıyor. Bu düşünülmüş önemli detaylar arasında. 64 GB’a kadar hafıza kartı desteği olan araç kamerası, hafızası dolduktan sonra eski kayıtların üzerine, yeni kayıtları yazıyor.

 

ÖZELLİKLERİ

WiFi, 64 GB micro SD kart desteği,
130 derece lens açısı, Döngüsel kayıt,
Mstar 8328P chipset Telefondan otomatik saat senkronu,
SONY IMX323 görüntü sensörü, 240 mah batarya,
1080p 30 FPS çekim kalitesi, 3.5 metre şarj kablosu,
G-sensör, Araç şarjı.
Ses kaydı, Fotoğraf çekimi,
Bilgi ledleri, Galeri.

2.El Otomobil İlanları

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here