Renault E-Tech Serisi Üç Yeni Model İle Genişliyor

2
4240
Renault-E-TECH
Renault-E-TECH

 Renault E-Tech teknolojisi nedir, bizlere neler sunar gibi soruların cevaplarıyla, E-Tech serisinin üç yeni üyesi ve kısa değerlendirmeleri yazımızda.

e-tech
e-tech

♦Yeni Renault Arkana E-TECH Hibrit: Renault’nun yeni sıra dışı SUV aracı Avrupa’ya geliyor. Arkana birçok teknolojiye sahip bir E-TECH Hibrit motor sunuyor.

♦Renault Captur E-TECH Hybrid: Şehir içi SUV’larda referans, bayilerde halihazırda mevcut olan E-TECH Plug-in Hybrid versiyonuna ek olarak E-TECH Hybrid motorla da donatılmıştır.

♦Yeni Renault Arkana ve Yeni Captur, tam hibridin yanı sıra, Renault için bir ilk olan 1.3 TCe 140 ve 160 benzinli motorlarda 12V mikro hibridizasyon çözümünün açılışını da yaptı.

♦Son 25 yılın sembolik bir modeli olan Yeni Megane’a, modernize edilmiş bir tasarım, yeni ekipman ve en üst düzeyde teknoloji ile yeni bir yaşam süresi verildi. Estate versiyonundan sonra, Megane hatchback, E-TECH Plug-in Hybrid motorunu kullanıyor.

♦Clio, Megane ve Arkana’dan sonra sportif R.S. Hat, Captur’da mevcuttur.

Clio E-TECH Hybrid, Captur ve Megane Estate E-TECH Plug-in Hybrid’den sonra Renault, bu benzeri görülmemiş teknolojiyle donatılmış üç yeni aracın gelişiyle hibrit ürün yelpazesini genişletiyor. Arkana ve Captur’da 12V mikro hibridizasyonun piyasaya sürülmesi, motor yelpazesini tamamlar ve erişilebilir kalırken tüm ihtiyaçları karşılamak için olası tüm elektrifikasyon seviyelerini sunar.

Renault E-TECH Teknolojisi Nedir?

renault-e-tech-teknolojisi
renault-e-tech-teknolojisi

Renault Engineering tarafından geliştirilen ve patenti alınan E-TECH Hybrid teknolojisi, iki elektrikli motoru, yenilikçi bir köpek kavrama şanzımanını ve bir yanmalı motoru birleştiriyor. E-TECH Plug-in Hybrid’de pil, günlük kullanımda elektrikli sürüşü daha da artırmak için artırılmış bir kapasite sunar.

Renault’nun E-Tech hibrit Teknolojisi Neler Sunuyor?

Renault-CLIO-E-TECH-hybrid
Renault-CLIO-E-TECH-hybrid
  • E-TECH Hybrid motor ile şehir içinde % 80’e kadar elektrikli sürüş ve % 40’a kadar daha düşük tüketim.
  • Şehirde tam elektrikle 65 km’ye kadar sürüş yapın ve E-TECH Plug-in Hybrid motorla 135 km / saate kadar elektrik gücünün keyfini çıkarın.
  • Renault E-TECH teknolojisi, elektrikli motorun tüm avantajlarını sunar: sessiz çalıştırma ve yavaşlama sırasında akü rejenerasyonu ve sürüş keyfi için frenleme.

Yeni Renault Arkana E-TECH HYBRID

arkana
arkana

Renault, Avrupa’da yeni bir araç konseptinin gelişiyle ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor: SUV coupé. Renault Arkana, aileleri ve büyük yükleme hacimlerini barındırmak için yüksek teknolojili bir sürücü kabini ve rekor kıran bir yaşanabilirlik sunuyor.

Renault Arkana, 140hp E-TECH Hybrid motor ve 1.2kWh (230V) bataryası ile yeni bir hibrit model sunuyor. 1.3 TCe 140 ve 160 motorlarda 12V mikro hibridizasyon çözümü bu teklifi tamamlar.

Yeni Renault Captur E-TECH HYBRID

captur
captur

Avrupa’da kendi segmentinde pazar lideri olan kentsel SUV’lar için teknolojik ve bağlantılı referans, şimdi E-TECH Plug-in Hybrid versiyonunu tamamlayan bir E-TECH Hybrid motor sunuyor. Bu motor, 1,2 kWh pil ve 140 hp kombine güç sayesinde mükemmel tepki süresi sunar. Kullanımda, müşteri yeniden şarj etmeye gerek kalmadan maksimum sürüş keyfi ve azaltılmış tüketimin tadını çıkaracaktır.

Renault Captur artık bir R.S. versiyonudur. Bu versiyonda özel armalar, yeniden tasarlanmış ön ve arka tamponlar, bir F1 bıçağı ve özel alaşım jantlar bulunur. İç kısımda siyah tavan çizgisi, özel döşeme, kırmızı dikişli direksiyon simidi, karbon tarzı dekorasyonlar ve alüminyum aynakol yer alıyor. Bu sınıfının en iyisi kaplama, seçilen motordan bağımsız olarak benzersiz özelliklere sahip sportif bir ortam sunar.

Yeni Megane Hatch E-TECH PLUG-IN HYBRID

megane-hatchback
megane-hatchback

Yeni Megane, yeniden tasarlanmış, daha ergonomik ve modern bir iç mekanın yanı sıra bağlantı, multimedya ve sürüş yardımları açısından en iyi teknolojileri sunan yeni bir yeniden şekillendirmeden yararlanıyor.

Estate versiyonundan sonra, Yeni Megane hatchback, menzilden ödün vermeden elektrik gücünün avantajlarını ve hislerini birleştiren E-TECH Plug-in Hybrid motoru sunuyor. 160 hp güç üreten bu teknoloji, 9,8 kWh (400 V) kapasiteli ve birleşik döngüde (WLTP) 50 kilometreye kadar ve kentsel döngüde (WLTP Şehri) * 65 kilometreye kadar menzile sahip bir pile sahiptir.

Renault Arkana E-TECH Hybrid, Captur E-TECH Hybrid ve Megane E-TECH Plug-In Hybrid, 2021’in ilk yarısında Avrupa’da pazarlanacak.

İkinci el Renault ilanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here