Yeni Megane Geliyor: Yine Yeni Yeniden

0
1482
yeni-megane
yeni-megane

Yeni Megane’ın da katılımıyla Renault Megane rakamlardan oluşan bir otomobil ailesidir. Dünya çapında satılan 7 milyon otomobil, 4 nesil, prestijli Nurburgring pistinde 3 rekor … Ancak bu rakamların arkasında, Renault Megane her şeyden önce duygu ve heyecan yaratan bir otomobil, kesinlikle zamandan bağımsız bir simge oldu.

Renault Elektrikli Araç Uzmanlığı Dikkat Çekiyor

renault-megane
renault-megane

Renault Megane, kompakt segmentte Renault için bir ilk olan plug-in hibrit güç aktarım mekanizmasının tanıtımı sayesinde birçok yönüyle bir hatchback olduğunu bir kez daha kanıtlıyor. E-Tech Plug-in Hybrid motorun piyasada muadili yoktur. Otonomiden ödün vermeden elektrikli araçların avantajlarını ve hislerini birleştirir. Groupe Renault’nun son on yılda kazandığı elektrikli araç uzmanlığından ve Formula 1 yarışlarındaki deneyiminden yararlanılıyor.

Daha Ergonomik, Daha Kullanıcı Dostu Yeni Megane

MEGANE
MEGANE

Renault Megane, bu kez yenilenmiş ve modernize edilmiş bir sürücü kokpiti sunuyor. Multimedya sistemi için yeni 9,3 inç ekrana ve 10,2 inç ekrana sahip olan gösterge paneli, Renault EASY LINK multimedya sisteminin tüm özelliklerinden yararlanıyor. Akıllı telefon kodlarından ve kullanımlarından ilham alan sistem, daha ergonomik, işlevsel ve kullanıcı dostu olmayı hedefliyor.

Renault Megane, sürüş sırasında konfor ve iç huzuru sağlayan Seviye 2 otonom bir sistem olan Otoban ve Trafik sıkışıklığı kompanyonu dahil olmak üzere tüm yolcuların güvenliği ve konforu için yeni sürücü destek sistemleriyle donatılmıştır. Yine de onu bu kadar başarılı kılan aynı tasarıma ve dinamik çizgilere sahip olan Megane daha zarif ve sofistike hale geldi. Artık tüm versiyonlarda yeni LED Pure Vision farlar yer alıyor, bu da yolda iyi görüş ve konforu artırıyor.

Yeni Megane Beş Varyasyon İle Karşınızda Olacak

Beş varyasyon (hatch, station, R.S. Line, R.S. ve R.S. TROPHY) ve yeni E-TECH Plug-in Hybrid dahil olmak üzere çok sayıda motor seçeneği ile Megane, tüm ihtiyaçları karşılar. Kısacası, daha kaliteli sürüş hissi ve E-TECH Plug-in hibrit teknolojisinin getirdiği yeni bir sürüş deneyimi ile konfor ve dinamizm arasındaki en iyi denge sunuluyor. Sunulan beş farklı varyasyon ile farklı müşteri profillerine rek modelle ulaşmayı Renault’nun hedef edindiği görülüyor.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here