Elektrikli Renault ZOE Yenilendi! İşte 2022 Renault Zoe

0
2295
yenilenen Renault Zoe

Yenilenen 2022 model elektrikli Renault Zoe..

Modelde, tasarım olarak bir değişiklik yapılmadı. Fakat donanım seçeneklerinde yenilenme mevcut. Ayrıca araç için ‘gölge grisi’ rengi seçenek olarak bulunuyor. Ek olarak jant tasarımında da yenilikler yapıldı. Zoe için artık üç farklı donanım seviyesi yer alıyor. Bu donanımların isimleri, Equlibre, Evolution ve Iconic.

2022 model Zoe

Yenilenen Renault Zoe  

Renault Zoe yenilenen 2022 modelindeki giriş seviyesindeki standart donanımında yenilenen özelliklere bakalım. İç tasarımda, 10 inç TFT dijital gösterge paneli ve 7 inç multimedya ekranı yer almaktadır. Ayrıca manuel klima, hız sabitleme ve kart anahtar bulunmaktadır. Dış tasarımda ise 15 inç çelik jantlar ve manuel arka camlar vardır. 22 kW AC şarj kablosu da yenilenen donanımlar arasındadır. Güvenlik teknolojilerinde ise sadece gelişmiş acil durum fren sistemi listelenmektedir.

Bir üst basamak olan Evolution donanım seviyesine baktığımız zaman ilk olarak trafik işareti tanıma sistemi karşımıza çıkıyor. Ardından şeritten ayrılma uyarısı ve şerit takip asistanı gibi güvenlik teknolojileri bulunmaktadır. Ek olarak trafik işareti tanıma sistemi, şeritten ayrılma uyarısı ve şerit takip asistanı gibi güvenlik teknolojileri vardır. Ayrıca arka park sensörleri, otomatik klima ve navigasyon sistemi bulunmaktadır. Dış tarafında ise yeni 16 inç Eridis elmas kesim jantlar standart olarak yer almaktadır.

Renault ZOE’nin Iconic donanım seviyesinde ise yeni 17 inç koyu renk alaşımlı jantlar yer almaktadır. Ayrıca ön panjur ve sis lambalarının çevresinde yeni altın renkli detaylar bulunmaktadır. Aynı zamanda döşemelerde geri dönüştürülmüş materyaller kullanılmıştır. Iconic donanım seviyesinde, diğer iki seviyede bulunmayan 9.3 inç dokunmatik multimedya ekranı bulunmaktadır.

Ayrıca en üst seviyede,

  • Elektrikli katlanabilir yan aynalar,
  • Otomatik uzun far sistemi,
  • Kör nokta uyarısı,
  • Elektrikli camlar,
  • Arka USB girişi,
  • Geri görüş kamerası,
  • Ön-arka park sensörleri,
  • Eller serbest park etme,
  • Kablosuz akıllı telefon şarj ünitesi,
  • Karartılmış arka camlar gibi donanımlar bulunmaktadır.

2022 model Zoe

Yenilenen Zoe Teknik Detaylar

Zoe’nin teknik detaylarına bir göz atalım. Iconic donanım seviyesi, 135 PS güç sunmaktadır. Fakat Equlibre ve Evolution’da elektrik motoru 110 PS güç üretmektedir. Tüm donanımlarda ortak olarak 52 kWsa batarya paketi yer almaktadır. Batarya giriş seviyesi için 395 km menzil sunmaktadır. Fakat daha güçlü versiyonda sürüş menzili 386 km’dir.

Zoe’nin satış fiyatı ise donanımlara göre farklılık gösteriyor. Equlibre 27.700 Euro, Evolution 29.800 Euro iken Iconic 30.900 Euro olarak satışa çıkacak.

Sıfır km Renault Zoe Fiyat Listesi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here