Renault Master van, fransız şirketin ekonomik, kullanışlı ve büyük panelvanıdır. iyileştirilmiş emisyonlara sahip 2.3 dCi dizel motorlar sunarken, çift turboşarjı, performansın yanı sıra verimliliğe de yardımcı oluyor.

2019’daki güncelleme Renault Master Van’a, revize edilmiş bir görünüm getirdi. Yeni Master, Renault’un imza niteliğindeki C şeklindeki gündüz farı ile daha dik bir ızgaraya sahiptir. Daha yüksek donanımlı modellerde, ızgara ek krom kaplamaya sahiptir.

Renault master van

Renault Master van 2019’da güncellendi

2019’daki güncellemelerde, yükleme alanı kapasitesini değişmedi.

Kargo hacimleri 22 metreküpe kadardır. (farklı dingil mesafeleri, gövde uzunlukları ve tavan yükseklikleri ile sunulan dokuz farklı panelvan gövde stili vardır).

Kabinde, gösterge panosu kapsamlı bir şekilde elden geçirildi. Bilgi-eğlence ekranının kontrol paneline taşındı. Makyajdan önce, ekran normalde dikiz aynasının oturacağı yere monte edildi. Ancak şimdi bunun yerini arka kamera sistemi için bir monitör aldı.

Renault master van

Gösterge panelinin üstünde alan, derin kapı kutuları, baş üstü rafı var. Ayrıca ikiz yolcu koltuklarının altında gizli saklama bölmesi bulunuyor. Böylelikle araçta bol miktarda saklama alanı var. Çok pratik bir iç mekana sahiptir. Ayrıca direksiyonda uzun süreler için koltuk konforu ve öndeki yolun net bir görünümünü sağlayan yüksek oturma konumu var.

Motor seçenekleri

2.3 dCi dizel, 130, 135, 145, 150 ve 180 PS olarak adlandırılan beş güç çıkışına sahiptir. (dCi 130 ve 145 motorlar, yalnızca uzun gövdede bulunan ağır hizmet motorlarıdır). Ayrıca daha güçlü versiyonlar, güç dağıtımını kolaylaştırmak için çift turboşarjlara sahiptir. Ayrıca 640 kg ağırlık yüklü bir minibüsün daha güçlü versiyonunu ekstra ağırlığı kolaylıkla taşır. Tek dezavantajı, manuel şanzımandır.

Renault Master Van, ağır yükleri taşımak üzere tasarlandığından, süspansiyon yüksüz olduğunda oldukça zıplar. Ancak bu fedakarlık çok büyük değil çünkü koltuklar rahattır.

Renault Master Van, en iyi düşünülmüş büyük minibüslerden biridir. 2019’daki güncelleme iyi donanımlar getirdi. İki litrelik içecek şişesi için yer de dahil olmak üzere, her kapıda birkaç cep ve saklama alanı bulunur. Ayrıca çok sayıda saklama bölmesi vardır. Çift yolcu koltuğu minderi, geniş bir saklama alanı sağlamak için yükselir.

Renault MediaNav ekranı, ön camın üstünden ön panelin üzerinde bir konuma taşındı. Bu, Renault’nun otomobil serisinde bulabileceğinize benzer bir sistem, bu nedenle TomTom navigasyon sunuluyor. Sistemin kullanımı biraz karmaşıktır. Ancak bir kez alıştığınızda yeterince basit.

Renault master van

Kabindeki tasarım öncekinden biraz daha lüks bir görünüm kazandırdı.

İKİNCİ EL MASTER İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here