Volkswagen Crafter van , ilk olarak 2006 yılında piyasaya sürüldü.

Crafter van, dört gövde uzunluğu ve üç tavan yüksekliği ile üç dingil mesafesi seçeneği ile geldi. Çok çeşitli yük hacimleri ve alan seçenekleri sunuyor. Ayrıca Crafter, yolcu taşıma, tek ve çift şasili kabin ve damperli kamyon olarak da sunulmaktadır.

Crafter van çeşitli gövde stillerinde mevcut

Üç dingil mesafesi, dört gövde uzunluğu, üç tavan yüksekliği ve üç brüt ağırlık ile geniş bir hacim ve taşıma yükü yelpazesi sunar. En küçük model bile 2.600 mm uzunluğunda bir yükleme alanına sahiptir. Ayrıca en büyüğü ise içine beş Europallet’i alabilir.

Ön tarafında bir Europallet’in yüklenmesine izin veren 1.300 mm genişliğinde bir kayar yan kapıya sahiptir. B sütunlarında iki yük bağlama halkası ve zemininde ise 12 bağlama halkası var. Sürücü tarafında isteğe bağlı olarak ikinci bir sürgülü yan kapı mevcuttur. Ayrıca elektrikli sürgülü kapılar da eklenebilir.

Crafter yolcu minibüsü, iki tavan seçeneğine sahip, orta ve uzun dingil mesafelerine sahiptir.

Tüm Crafter vanlarda tam boy çelik bir bölme vardır. Ayrıca teslimat araçları için sürgülü kapılı bir bölme siparişi verilebilir. Böylelikle sürücüye kabinden yükleme alanına geçiş imkanı sunar. VW ayrıca Crafter van için çok çeşitli ahşap yan kaplamalara sahiptir.

Şaşırtıcı olmayan bir şekilde, Crafter, Mercedes Sprinter ile benzer bir gövde yelpazesi sunuyor. Bununla birlikte, Ford Transit veya Opel Movano serisi tarafından sağlanan çok çeşitli daha küçük gövde hacimleri sunmuyor. Tüm Crafter vanlar arkadan çekişli olduğundan, önden çekişlilerin sağladığı alçak taban seçeneği yoktur.

Tüm Volkswagen minibüslerinde olduğu gibi, Crafter standart olarak ESC ile birlikte gelir. Crafter ayrıca, sürücüye yardımcı olmak için elektronik fren gücü dağıtımı ve çekiş kontrol sistemine de sahiptir.

Opsiyonel gündüz farları mevcuttur. Yolcu ve sürücü için yan ve ön perde hava yastıklı ön yolcu hava yastıkları opsiyondur. Ön ve arkaya park sensörleri eklenebilir. Ayrıca, 5.8 inçlik bir radyo ekranına entegre ekrana sahip bir geri görüş kamerası ile tedarik edilebilir.

Güç seçenekleri

Crafter van bol miktarda güç ve tork sunan 2.0 litrelik TDI motorlardan güç alıyor. Özellikle bi-turbo 163bhp motor, çok sağlıklı bir 400Nm tork sağlar. Bu, 5.000 kg modellerin hepsine fazlasıyla yeterlidir.

Crafter van , arka tekerlekleri hareket ettiren altı ileri manuel şanzıman kullanır. Sprinter’ın otomatik şanzımanı veya Fiat Ducato’daki şanzımanın aksine, otomatik seçeneği yoktur. Crafter yine de güvenli yol tutuşu ve güçlü frenler sunar. Ayrıca yüksek sürüş konumu öndeki yolun iyi bir görünümünü sağlar.

İKİNCİ EL CRAFTER VAN İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here