Porsche Taycan Cross Turismo Final Testlerini Tamamladı

0
1321
Terimi kaldır: Porsche Taycan Cross Turismo Porsche Taycan Cross Turismo

İlk pilli elektrikli vagon geliyor ve Porsche Taycan Cross Turismo olarak bilinecek.

Bu yaz piyasaya sürülüyor, Porsche Salı günü doğruladı ve prototiplerin son testleri şu anda devam ediyor. 2021 modeli olarak gelmesi bekleniyor.

Taycan Cross Turismo, esasen Taycan sedan için Porsche’nin Panamera Sport Turismo vagonu gibi bir vagon seçeneği. Bununla birlikte, Taycan yumuşak bir yol aracı olarak konumlandırılacak ve daha uzun bir sürüş yüksekliği, tavan rayları ve hatta alt gövde için koruyucu unsurlar gibi görünen bu tür araçların tüm tipik ipuçlarını içerecek.

Ayrıca, sürüş yüksekliğinin ayarlanmasını sağlayan havalı süspansiyon da dahil edilecek. Sürüş sırasında daha düşük bir sürüş yüksekliği önemli olacağından, bu verimlilik (ve dolayısıyla menzil) için önemli olacaktır. Taycan model serisinin başı Stefan Weckbach, asfaltsız ve toprak yollarda sürüş modu olacağını doğrulayarak, süspansiyon aynı zamanda engebeli araziyi idare edecek şekilde ayarlanacak.

Porsche’nin tek bir ürün serisinin birden fazla türevini piyasaya sürmeye olan tutkusu göz önüne alındığında, bir noktada Panamera Sport Turismo gibi daha sportif bir Taycan vagonu da görmemiz mümkün.

Porsche Taycan Cross Turismo performansı Taycan sedan ile benzer olacak. Bu, potansiyel alıcıların tümü standart dört tekerlekten çekişli ve 522-616 (geçici olarak 750) hp arasında değişen çıkışlara sahip 4S, Turbo ve Turbo S sınıflarını dört gözle bekleyebilecekleri anlamına geliyor. EPA dereceli menzil yaklaşık 340 km bekleniyor.

Dört tekerlekten çekiş, Taycan Cross Turismo’nun önemli bir unsuru haline getirildiğinden, 2021 için eklenen arkadan çekişli Taycan temel modeliyle eşleşen bir sürüm beklenmiyor.

Otomobil üreticisi, elektrik gücüyle daha geleneksel bir crossover arayan Porsche hayranları için pilli bir Macan üzerinde de çalışıyor. Önümüzdeki yıl gelmesi bekleniyor ve Taycan’dan ayrı bir platforma dayalı olacak.

2. El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here