Porsche Ailesine Yeni Üye: Porsche Cayenne Coupe S

2
5699

Haberimiz yeni Porsche Cayenne Coupe S hakkında. Merakla beklenen Porsche Cayenne Coupe S nasıl görünüyor ve diğer detaylar…

Porsche Cayenne Coupe S

Porsche Cayenne CoupeS
Porsche Cayenne CoupeS Arkadan görünüm

Porsche markası, Almanya’nın hatta genel olarak Avrupa’nın gururlandığı bir marka. Ürettiği otomobiller kadar marka değeri de yüksek seviyede olan Porsche, pek çokları için ihtiyaçtan ötesi demek. Alman otomotiv devi Porsche’nin neredeyse yüz yıldır tasarımını çok az değiştirerek piyasaya sürdüğü otomobilleri, dünya genelinden pek çok insanın hayallerini süslüyor. Marka, geçtiğimiz aylarda yeni bir modelin tanıtımını yaptı ve dünyanın görü bu yeni modele odaklandı. 

Porsche Ailesine Yeni Üye: Porsche Cayenne Coupe S

2019 Porsche Cayenne Coupe geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Hepimiz, bu otomobilin hem tasarım diline hem teknolojisine hem de iç mekan şıklığına hayran kaldık. Diğer yandan Porsche Cayenne Coupe fiyatı ile de çok konuşuldu. Marka, bu yeni aracın ardından hemen bir yenisini daha tanıttı: Porsche Cayenne Coupe S modeli. Peki, bu “S” takısı ile neler farklılaşmış olabilir…

Porsche Cayenne CoupeS

Porsche Cayenne Coupe 2019 modelinin ardından Porsche Cayenne Coupe S seçeneği de tanıtıldı. Araç hakkında çok detaylı bilgimiz yok ama gelen verilerden bazıları şöyle: 

Porsche Cayenne Coupe S Hakkında Bilgiler

Öncelikle aracın motor gücü beklentinin üstünde. 440HP güç ve 550 Nm tork üretiyor.  2,9 litrelik V6 motora sahip. Bu araç, 5 saniyede 0-100km hızlanmasını tamamlıyor. Maksimum hızı ise 263km/s olarak açıklandı. Porsche Cayenne CoupeS modelinin ne zaman satışa çıkacağını söyleyenlere iyi haber de var: Porsche Cayenne CoupeS modeli Temmuz ayında piyasaya sürüleceğine dair haberler var. 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here