Hyundai Tucson Silüeti gökyüzünde Selam Veriyor. Hyundai Tucson Yeni satışa çıkardığı 2021 model aracını gökyüzünde tekrar tanıttı. İstanbul’da gerçekleşen Drone gösterisi ile Hyundai Tucson Silüeti gökyüzünde yansıtılarak adeta halkı selamladı. Otomobil markaları çok daha iyi bir marka imajı için teknolojinin nimetlerinden faydalanmak zorunda olduğunu çok iyi organize edilmiş bu şov ile bir kez daha görüyoruz.

Tanıtım Gösterisi İçin 580 Drone Kullanıldı

Yeni Hyundai Tucson geçtiğimiz günlerde satışa çıkmıştı. Satışa sunulan yeni Otomobil Eşsiz kız kulesi manzarası karşısında 580 tane drone eşliğinde ışık demetleri arasında boy gösterdi. Karanlıkları yeni aracıyla aydınlığa kavuşturan Hyundai Assan 10 dakika boyunca birbiri arasında mükemmel uyum sağlayan ve 100 kişiden oluşan teknik ekip tarafından koordine edilen şov ile markanın marka kimliğini, dinamik bir şekilde yansıtmayı başardı. Hyundai Tucson Silüeti gökyüzünde olmaya pek alışkın gibiydi.

Hyundai Tucson Silüeti Gökyüzünde

Hyundai Marka İmajını En İyi Şekilde Yansıtmayı Başardı

Bu ışık gösterisinin bir diğer amacı aynı zamanda Tucson Modelinin aydınlatma konusunda kullandığı yeni nesil teknolojilerin vurgulanmasına yönelikti. Salacaktan kalkış yapan drone’lar önce aracın ön yüzünü sonra yan tarafını, arkadan bir görünümü ve son olarak aracın logosunu ile sanki gökyüzünde hayali bir asfaltın üzerinde duruyor şekilde gösterdi.

10 Dakika içinde gerçekleşen gösteride aracın hareket etmesi görünümünü vermek için ışıklar arasında büyük bir uyum vardı. Örneğin tekerlekler gerçekten dönüyor gibiydi. Ortamın ambiansı ve İskender Paydaş’ın katkılarıyla ortaya çıkan “Işığın Müziği” olarak tanıtılan müzik bu gösteriyi çok daha etkileyici bir hale getirdi.

Hyundai Tucson Silüeti gökyüzünde harika bir şekilde sergilenirken Türkiye Rekoru kırıldı. Şov öncesi Hyundai Tucson Silüeti gökyüzünde gösterisinde açıklama yapan Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel, etkinlikte yaptığı açılış konuşmasında, “Drone şov ile Yeni Tucson modelimizin ne kadar farklı ve ayrıcalıklı olduğunu vurgulamak istedik. İstanbul Boğazı’nda Yeni Tucson’un aydınlatma teknolojisini ve üstün özelliklerini tüm Türkiye’ye farklı bir şov ile göstermek en büyük arzumuzdu. Çünkü, Tucson gerek geçmişi gerek ifade ettikleri gerekse fark yaratan tasarımıyla markamızın için çok önemli bir yere sahip.

Hyundai Tucson Silüeti Gökyüzünde

Tucson Benzersiz Deneyimi Yeniden Tanımlamayı Hak ediyor

Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel konuşmalarına şöyle devam etti. Hyundai olarak arazi araçları konusunda 30 yıldan fazla bir deneyime sahibiz. İlk nesil Tucson’u 2004 yılında Türkiye’de satışa sunduğumuzdan bugüne en beğenilen SUV modellerden biri oldu ve Türk tüketicisinin gönlünde taht kurdu. Tucson, her yeni modeliyle hep fark yaratan bir otomobil oldu. İşte biz de bu yüzden Yeni Tucson’la yeniyi yeniden tanımlıyoruz; hem teknolojide hem yol arkadaşlığında, hem de yarattığı benzersiz deneyimle.” Dedi.

İkinci El SUV İlanları

İkinci Hyundai Tucson İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here