Porsche Boxster İçin 5 Ekstra Donanım

0
1124
Porsche Boxster İçin 5 Ekstra Donanım

Stuttgart merkezli otomobil üreticisinin 1996’da 986 Boxster’ı piyasaya sürme kararı, Cayenne de dahil olmak üzere markayı zarardan kurtaran birçok üründen biri olarak kabul edildiğinden, küçük, üstü açılır bir Porsche fikri açıkça cezbediciydi.Şimdi dördüncü neslinde, Boxster çok daha büyük bir Porsche serisinin bir parçasını oluşturmaktadır geçmişin mali sıkıntılarını uzak bir anı gibi gösteren bir portföy. Porsche Boxster İçin 5 Donanım

Boxster’ın mevcut 982 nesli 2016’dan beri bizimle birlikte ve modern çağda Porsche serisine turboşarjlı dört silindirli boxer motoru getiren ilk Boxster oldu. Ancak Dört silindirli güncellenmiş Boxster’ın Normal ve ‘S’ modelleri artık mevcut değildir, bunun yerine hem GTS hem de 25 yıllık modeller vardır. 4.0 litrelik doğal emişli düz altı motor. 25 yıllık model, yazım sırasında teknik özellikler için mevcut olmadığından, özellikler eklemek için GTS modelini seçtik ve Boxster  deneyiminizi optimize edeceğini düşündüğümüz Porsche Boxster İçin 5 Donanım.

1. Special renkler-R53 610

Boxster’ın paletinde Shark Blue, Carmine Red, Crayon, Lava Orange ve Python Green dahil olmak üzere beş özel renk bulunmaktadır. Renk seçimi tamamen öznel olduğu için seçimi size bırakacağız, ancak favori renk 992 GT3 RS ile ünlenen Shark Blue.

Porsche Boxster İçin 5 Ekstra Donanım

 

2. GTS iç mekan paketi – R67 750

Porsche GTS iç paketi, koltuk başlıklarına ve devir göstergesine; GTS logoları ekler, kabin içindeki çeşitli alanlara renkli (Pastel veya Kırmızı) dikişler, renkli ;(Pastel boya veya Kırmızı) emniyet kemerleri, Porsche ile tamamlanmış siyah kenarlı paspaslar ile gelmektedir. Ayrıca Orta konsol, kapı paneli ve gösterge paneli için logo ve yanı sıra karbon kaplamalar bulunmaktadır.

Porsche Boxster İçin 5 Ekstra Donanım

3. Sport Koltuklar  – R122 400

Bununla birlikte GTS serisinde birkaç koltuk seçeneği var, ancak bize göre en çekici ;seçenek, karbon fiber takviyeli plastikten (CFRP) yapılmıştır ve ;Race-Tex merkezi ile deri kaplı tam sport koltukları. Dolayısıyla Bu koltuklar bir göğüs hava yastığına sahiptir ve ayrıca elektrikli olarak ayarlanabilmektedir.

4. 6 ileri manuel şanzıman 

GTS aralığında 6 ileri düz veya 7 ileri PDK otomatik şanzıman seçeneği vardır. Bu vites kutuları spor otomobil dünyasında giderek; daha nadir hale geldiğinden, 6 vitesli kılavuzu tercih ederdik. Oranlar oldukça uzun, ancak bir vites değiştirme ile doğal emişli bir motor ;kombinasyonu, oldukça güzel ve  zor bir sürüş deneyimi.

5. Burmester Üst Düzey Surround Ses Sistemi – R89 490

Son olarak Boxster GTS serisi, Porsche sistemi, Bose sistemi ;ve amiral gemisi Burmester sistemi için üç ses seçeneği vardır. GTS’deki güzel motor ezgilerini dinlemediğinizde; 12 hoparlöre, 300 watt’lık bir subwoofer’a ve ; bir dijital amplifikatöre sahip 821 watt Burmester sistemi, bugün mevcut olan;  en iyi araç içi ses deneyimlerinden birini sağlayacaktır.

2. El Otomobil

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here