OTOKAR, ROMANYA’YA DOĞALGAZLI OTOBÜS GÖNDERDİ

Otokar Otomotiv ve Savunma Sanayi A.Ş. (OTOKAR) İzzet Ünver tarafından 1963 yılında kurulan ve sene 1976 yılını gösterdiğinde Koç Holding’in ortak olmasıyla faaliyetlerini sürdüren bir kuruluştur ve savunma sanayi ile otomotiv sektörüne yönelik hizmetler vermektedir.

Minibüs, otobüs, zırhlı araç, treyler, hafif kamyon ve arazi aracı üreten Sakarya merkezli kuruluş, geçtiğimiz günlerde Romanya’ya doğalgazlı otobüs satışı gerçekleştirdi.

Otokar

1Otokar, Yıllardır Otobüs ve Küçük Otobüs Üretiyor.

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​1963 yılında Türkiye’nin ilk şehirlerarası otobüsünü üreten Marka, turizm, personel ve şehir içi toplu taşımacılığına yönelik 7 metreden 18,75 metreye kadar geniş ürün yelpazesi ile faaliyet göstermektedir. Sakarya, Arifiye’de bulunan fabrikalarında üretimini gerçekleştiren Otokar, otobüslerini Avrupa başta olmak üzere 50’den fazla ülkeye ihraç edilmektedir.

2Marka, Avrupa’da Tercih Ediliyor.

Anadolu Ajansı’nın (AA) 26 Kasım 2021 tarihinde basına servis ettiği habere göre; Marka, Romanya’nın Ramnicu Valcea Belediyesi’nin açtığı ihaleyi kazanarak, doğalgazlı otobüslerinin satışını geçekleştirdi.

Avrupa’da toplu taşıma araçları ile talep gören Marka, Avrupa’nın 50’yi aşkın ülkesinde 35binden fazla otobüsü ile milyonlarca insana hizmet veriyor ve son olarak da Romanya’nın Ramnicu Valcea Belediyesi tarafından tercih edildi: 16 Adet Doğalgazlı Otomobil, bu belediyeye gönderilecek.

3Romanya’da Otokar Kent CNG, hizmet verecek

Romanya Ramnicu Valcea Belediyesi, doğalgaz ile çalışan Otokar Kent CNG model otobüsleri, toplu taşıma hizmeti için tercih etti.

Otokar’ın alternatif yakıtlı araçlar konusunda sahip olduğu deneyim ile tasarlayıp ürettiği 12 metrelik Kent CNG otobüslerinin teslimatı, 2022 yılında tamamlanacak. Otokar ayrıca, araçların 5 yıl/350 bin km boyunca bakım hizmetini de sunacak.

4Doğalgazlı Toplu Taşıma Aracı “Otokar Kent CNG”

Marka; Son yıllarda elektrikli, doğalgazlı gibi alternatif yakıtlı araçlar konusunda çalışmaları ile dikkat çekiyor.

Doğalgazlı Otobüs Kent CNG; çevre dostu motoru, modern görüntüsü, yüksek yolcu kapasitesi ve ferah iç ortamı ile her mevsimde yolcularını rahat ettirecek şekilde üretiliyor. BS, ASR, disk frenler ve kapılarda sıkışmayı önleyici sistem ile maksimum güvenlik sunan araç, aynı zamanda toplu ulaşımda üst düzey konfor vadediyor.

İkinci El Otomobil İlanları

Trink SAT!

Arabam Kaç Para?

Tekerinize taş değmesin.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here