Tüm Zamanların En İyi Honda Motosiklet Modelleri… Honda, şimdiye kadar üretilmiş en iyi ve en ikonik motosikletlerden bazılarını satışa sunmaktadır. Japon otomobil ve motosiklet üreticisi Honda, rakip motosiklet üreticilerine göre çok daha ileride olmayı başarmaktadır. Bunun en önemli sebebi, Honda’nın otomotiv alanındaki teknolojisini motosiklet sektörüne entegre etmesinden kaynaklanmaktadır. Honda’nın uzun ve köklü bir geçmişi var. İlk olarak Japon şirket 1946’da kurulmuştur. 1948 yılında anonim şirket olmuştur. 1959’da Honda ilk Amerika Birleşik Devletleri Yan Kuruluşunu kurmuştur. Yıllar içinde Honda ödül ve şampiyonluklar da dahil olmak üzere birçok farklı başarılar elde etti. Günümüzde Honda, dünyanın en büyük otomotiv ve motosiklet devlerinden biridir. Arabalar, robotlar, uçaklar ve motosikletler dahil olmak üzere çok çeşitli araç modelleri üretmektedir. Honda motosikletleri, süper motosikletler, tur bisikletleri, scooterlar ve ADV modelleri gibi birçok farklı modelde olmaktadır. Bu yüzden Japon motosiklet üreticisi Honda, geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Ayrıca yol motosikletlerinin de en iyi modelleri Honda tarafından yapılmaktadır.

1Honda – Gold Wing

Honda’nın en iyi motosiklet modellerinden biri de Gold Wing olmaktadır. Honda Gold Wing 40 yılı aşkın bir süredir üretimde olan nadir modellerden biridir. Ayrıca en güvenli yol motosikleti kategorisinde birincidir. Uzun mesafe sürücüleri arasında tüm zamanların favorisi olarak kabul ediliyor. Ayrıca Honda Gold Wing, olağanüstü konforlu bir sürüş deneyimi sağlayan çeşitli versiyonlarda sunulmaktadır. Yol motosikleti, uzun mesafeli turlar için yeterli olan 110 litrelik geniş bir bagaj kapasitesi ile donatılmıştır. Olağanüstü özelliklerinden bazıları, yedi vitesli çift debriyajlı şanzıman ve çift salıncaklı ön süspansiyon sistemidir. Sonuç olarak Japon motosiklet üreticisi Honda’nın Goldwing modeli, en iyi yol motosikletlerinden biridir. Ayrıca genel yapısı ve teknik özellikleri sayesinde rakiplerinin ötesine geçmektedir.

İkinci El Goldwing Fiyatları

2Honda – NR750

Honda NR 750, tüm zamanların en iyi ve başarılı motosiklet modellerinden biri olmaktadır. Birçok motosiklet tutkunu NR750’yi kötü olarak tanımlamaktadır. Fakat Honda’nın NR750 birçok avantaja sahip olan ve rüştünü kanıtlamış Honda modellerinden biridir. Honda NR750, ilk çıktığı zamanlar rakiplerine göre çok pahalı bir fiyat etiketine sahiptir. Fakat Honda Powersports rozetini gururla taşımaya yetecek kadar başarılı bir model olmaktadır. Zamanının modellerine göre karbon fiber gövde tasarımıyla NR750, en yenilikçi motosikletlerden biriydi. Ayrıca Honda NR750, tüm motosiklet endüstrisinde devrim yaratmıştır. Ayrıca motosiklet ve otomotiv endüstrisine kalıpları kırmak ve gelecek yıllar için daha yenilikçi araçlar yaratmak için ilham vermiştir. Alttan gelen egzoz, basık egzoz tasarımı yolcu selesinin konforlu olması, NR 750’nin en büyük artılarından olmaktadır.

3CBR1100xx Super Blackbird

Blackbird, motosiklet dünyasının kara panteri olmaktadır. Tüm zamanların en hızlı Kawasaki’lerinden biri olan ZX-11’e rakip olacak şekilde üretilmiştir. Honda CBR1100xx Super Blackbird, 290 kilometre hızı ile rakiplerini geride bırakmayı başarmıştır. Ayrıca 1997 ve 2003 yılları arasında satışa sunulan CBR1100xx Super Blackbird, bugün piyasadaki en iyi ve en güvenilir motosiklet modellerinden biridir. Ayrıca Süper Blacbird, şehir içi ve uzun yol için yeterli güce sahip olmaktadır. 1137cc, DOHC, çift dengeli sıralı dört silindirli motora sahiptir. 24 litrelik yakıt deposu da uzun yol sürüşleriniz için yeterli olmaktadır. Kısacası Honda Super Blackbird ideal bir spor ve yol motosikletidir.

İkinci El Honda CBR İlanları

4Honda CBR600F4i

Ülkemizde de en sevilen motosiklet modellerinden biri de Honda’nın CBR600F4i modeli olmaktadır. Sorunsuz motor bloğu, şık tasarımı ve inanılmaz sürüş hissiyatı, bu motorun en büyük avantajlarından birkaçıdır. Honda CBR600F, 600 cc’lik dört silindirli motora sahiptir. İlk model 1987 ile 1990 arasında üretilmiştir. CBR600F4i, CBR600F’nin dördüncü serisidir. F4’e kıyasla daha az güncelleme ile gelmektedir. Ayrıca daha iyi yakıt enjeksiyonu ve geliştirilmiş süspansiyon sistemine sahiptir. CBR600F4i şimdiye kadar yapılmış en iyi yol ve spor motosikletlerinden biridir. Ayrıca olağanüstü performansının sayesinde gündelik sürüşler içinde uygun olmaktadır. Bu yüzden Honda CBR600F4i, en iyi Honda motosiklet modellerinden biri olmaktadır.

İkinci El Honda CBR İlanları

5Honda CBR900RR

“Tüm Zamanların En İyi Honda Motosiklet Modelleri” adlı içeriğimizin son modeli CBR900RR olmaktadır. Honda CBR900RR, günümüzde bile popülerliğini korumaktadır. Özellikle uygun fiyatlı olması, motosiklet sahibi olmak isteyenleri cezbetmektedir. Fakat Honda CBR900RR, birçok kazaya davetiye çıkartacak kadar güçlü ve tehlikelidir. CBR900RR, Honda’nın RR adını taşıyan ilk motosikletidir. RR adını taşımayı da sonuna kadar hak etmektedir. Ayrıca CBR900RR, efsanevi Japon mühendis olan Tadao Baba tarafından tasarlanmıştır.

İkinci El Honda Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here