2019 En Az Satılan Motosikletler

Çok satılan ürünler her zaman dikkat çeker. Bu uç değerin diğer tarafında ise satışı az yapılan ürünler vardır. Az satılan ürünler de çok satılan ürünler gibi firmalara müşteri ihtiyaçları ve beğenileri hakkında sağlam bilgiler veriri. Motosiklet dünyası gibi geniş bir alanda müşteriler hangi modelleri beğenmemiş bakmakta fayda var. 2019 en az satılan motosikletler listesini sizler için derledik.

Moto Guzzi V85 TT

Uzun süredir bilinen bir İtalyan markasından gelen V85 TT, çekici ve konforlu bir spor motosiklettir. Çift farları ona benzersiz ve ayırt edici bir görünüm verir ve motor tamamen dijital enstrümantasyon sunar. V85 TT’ye, çift silindirli, hava soğutmalı 850 cc V motor güç vermektedir. Listedeki diğer popüler olmayan bisikletler gibi, bu Moto Guzzi de kalitesine rağmen piyasada pek kabul görmedi.

2019 En Az Satılan Motosikletler Moto Guzzi

Honda Grom

Grom, normalde Honda’dan beklenenden biraz daha küçük ve daha ehlileştirilmiş bir motosiklettir. Gücü, 125 cc dört silindirli motorundan geliyor ve yaklaşık 70 mil / saat hıza ulaştığı iddia ediliyor. Bu çaptaki bir bisiklet için bu hiç de fena olmasa da, popülerlik kazanamamasının sebepleri göze çarpıyor denebilir.

2019 En Az Satılan Motosikletler Honda Grom

BMW S1000R

Alman üreticinin bu modeli de dikkat çekici özelliklere sahiptir. 2019 modeli, 10.000 rpm’de maksimum 165 beygir gücünde güç çıkışına sahip 4 silindirli bir motora sahiptir. Aynı zamanda model  su soğutmalı, ancak halk bunun iyi bir fikir olduğunu düşünmedi.

2019 En Az Satılan Motosikletler BMW S1000R

Honda CBR500R

Hızlı ve hafif olan bu bisiklet, kompakt, sıvı soğutmalı, 500 cc motora sahiptir. Motordan gelen hiçbir titreşim sürücüye ulaşmaz ve bu da özellikle konforlu bir sürüşle sonuçlanır. Harika bir spor motosiklet denilebilir. Ancak maalesef satış söz konusu olduğunda öne çıkan bir model olmamış.

honda cbr500r

Honda CBR1000RR

Uzun yıllardır CBR 1000RR, “süper bisiklet” terimini duyulduğunda akla gelen ilk motosikletlerden biri olmuştur. Hızlı ve güçlüydü, aynı zamanda görünüş olarak da dikkat çekiciydi. Bu nedenle 2019 satışlarının bu bisiklete bu kadar kötü davrandığını görmek bazıları için şaşırtıcı bir gerçeği sunuyor.

cbr 1000rr

İkinci El Motosiklet İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here