2020 Kawasaki Ninja ZX-25R

0
11309

Kawasaki düşük cc sınıftaki satış paylarına dahil olmak istemektir. Bu nedenle 2020 Kawasaki Ninja ZX-25R’ı piyasaya süreceğini duyurmuştur. Üstün Japon mühendisliği ve gelişen teknolojiyle birlikte düşük sınıf motosikletlere talep artmaktadır. Motosiklet üreticileri 80’lerin 250cc motosikletlerinde olan yüksek devir ve gücü günümüz versiyonlarına uyarlamaktadırlar.

2020 Kawasaki Ninja ZX-25R2020 Kawasaki Ninja ZX-25R, 2019 Tokyo motosiklet fuarında tanıtılmıştır. Önemli performans ayrıntıları ve motosikletin birçok özelliği duyurulmamıştır. Kısa bilgilendirmelerin verildiği etkili bir lansman olmuştur. Kawasaki Ninja ZX-25R 249cc, 4 silindirli ve 45 beygir üstünde olması planlanmaktadır. Quick shifter, ABS, çoklu güç modları, çekiş kontrolleri gibi birçok modern teknolojiye sahip olduğu duyuruldu. Tasarım olarak Kawasaki Ninja-250R modeline benzemektedir. Kawasaki Ninja-250SL’lerden çok daha kalıplıdır. Egzoz Sağdan veya soldan uzatılmamış olup, motosikletin altında kalmaktadır. Grenaja gömülen farlara sahiptir. Bu yüzden grenajlar zarar gördüğü zaman, ekstra maliyet çıkaracaktır. Ön fren ve arkada tek disk fren sistemi kullanılmıştır. Dört silindirin gücünü durdurabilmek için büyük boyutlu diskler kullanılmıştır. Tasarım olarak insana farklı gelecek bir tasarıma sahip değildir. Kawasaki yeşili ve özgü tasarımına sabit kalmaktadır. LED farlar, bilindik tasarımıyla sıradan durmaktadır. Eğer 2020 Kawasaki Ninja ZX-25R güçlü ve torklu bir motosiklet olmayı başaramazsa, satış sıralamalarında iyi bir derece elde edemeyecektir.

Eskilere Dönüş2020 Kawasaki Ninja ZX-25R

30 yıl önceki 250cc motosikletler, günümüz 250cc’lere neredeyse rakip olamayacak kadar iyiydiler. O zamanların teknolojisinde ve şartlarında 45 beygir, dört silindir ve inanılmaz torklar elde edilmekteydi. Bazı motosiklet kullanıcılarına göre yeni motosikletler sürüş tutkusunu yansıtamamaktadır. Günümüzde markaların daha çok kar payına sahip olmak istemesi, çevre politikaları, ehliyet yasaları ve maliyet sorunları gibi birçok yükümlülük ve sorumlulukları vardır. Gelişen pazar payları, rekabet ve yarışların artmasıyla markalar kullanıcıları kendilerine bağlamak istemektedirler. Kawasaki gelecek günlerde satışa çıkaracağı Ninja ZX-25R’ın eski motosikletlere benzeyeceği konuşulmaktadır. Sıkı emisyon yasalarına uyması gerekmesine rağmen yapabileceğini umuyor, en azından eski 4 silindirli 250cc’lerin özelliklerini geçeceğini düşünüyorum. Birden fazla kontrol moduna sahip olması, karşımıza güçlü ve agresifleşebilen bir motosikletin çıkacağına işaret etmektedir. Maalesef ki ülkemize gelmemektedir ve motosiklet kullanıcıları 2020 Kawasaki Ninja ZX-25R’a ulaşamayacaktır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here