Kawasaki EliminatorH2 2021’de Gelecek Mi?

0
1296

Kawasaki EliminatorH2 2021’de Gelecek Mi? Süper şarjlı Kawasaki Eliminator H2’nin gelişinde sona yaklaştığı söylenmektedir. Süper şarjlı Eliminator H2 motorlu cruiser ile ilgili söylentiler yeniden dolaşmaya başladı ve en son fısıltılar, modelin tamamlandığını iddia etmektedir.

Kawasaki EliminatorH2 2021de Gelecek Mi?Kawasaki’nin süper şarjlı cruiser motosikleti, Japon Young Machine dergisi tarafından geçtiğimiz aylarda duyurulmuştur. Motosikletin görünümü ve stili hala belli değildir. Fakat hatlarından ve render fotoğraflarından yola çıktığımız zaman cruiser sınıfında olduğunu anlamaktayız. Motorun duruşu, alçak sele tasarımı ve yakıt deposu sürekli revize edilmektedir. Konsept olarak birkaç parça fotoğraf sunulsa da satışa çıktığı zaman bambaşka bir motosikletin bizi beklediğini düşünüyorum. Z ve H2 serisi ile aynı şasi bileşenlerini paylaşmaktadır. Böylece Japon üreticisi, Z ve H2 serisi’nin dayanıklılığına ve kalitesine güvendiği için bu modelde de aynı şasi tasarımı kullanacaktır.

Fakat motosiklet her ne kadar süper şarjlı olsa da cruiser olduğunu unutmamak lazım. Motosiklet yumuşak gaz tepkisine ve fren sistemine sahip olacaktır. Her ne kadar H2 ile aynı bloğu paylaşsa da aynı değerlere sahip olmayacaktır. Motosikletin gücü 175-180 beygir arasında sabitlenecektir. Supersport ve naked modeller için ortalama sayılsa da cruiser motosikletler ile kıyasladığımız zaman sınıfının en güçlüsü olacaktır. Kawasaki’nin böyle bir motosiklet yapmasını çok mantıklı bulmasam da ürünlerini geliştirmek ve yenilemek istediği için saygı duyuyorum. Nedense Kawasaki cruiser sınıfındaki motosikletler ile yarışamayacak kadar tutulmamaktadır. İnsanların gözünde canlanan hız ve adrenalin sahneleri, Kawasaki’nin naked ve super sport modellerine uysa da cruiser modellerine uymamaktadır. Sonuç olarak Kawasaki EliminatorH2 2021’de Gelecek Mi? Sorusunu “Evet, Gelecek” olarak cevaplayabiliriz. Fakat yeni modelin rakipleri arasından nasıl sıyrılacağı henüz bilinmemektedir.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here