2021 Model MT-07 Yenilendi! Yamaha MT-07 ilk çıktığı andan beri sınıfında liderliğini sürdürmektedir. Rakiplerine göre uygun fiyat, parça kalitesi, sürüş kalitesi ve ikinci elde hızlı olması gibi birçok avantajlara sahiptir. Günümüze kadar 125 bin adetlik satış rakamına sahiptir. Üstün sürüş, Çevik şase ve tepkilere hemen cevap veren gaz hissiyatıyla kullanıcıyı mest etmektedir. MT-07 geçen haftalarda duyurulan, MT-09 ile benzer özelliklere sahiptir.

Yamaha MT-07 yenilendi! Fakat bu yenilik bazı kullanıcılar tarafından sevilmedi ve tepki görmeye başladı. Bunun en büyük nedenlerinden bir tanesi de motosikletin daha küçük ve kompakt durmasıdır. Yüksek cc motosiklet tercih eden sürücüler, büyük şase ve gösterişli motosikletlere ilgi duymaktadırlar.

Yenilenen Tasarım2021 Model MT-07 Yenilendi!

Yenilenen tasarımı gücün ve dinamikliğin simgesi olmuştur. Ters üçgene benzeyen kafa tasarımı, ufak ama etkili LED farları oldukça havalı durmaktadır. LED farları ve LED sinyaller görünürlüğü arttırmaktadır. Renkli jant ve özel renkleriyle motosiklet Dünyasına farklı bir bakış açısı gelmiştir. Gidon 15 milimetre daha fazla genişlemiştir. Böylece sürüş esnasında daha rahat denge ve oturuş pozisyonu sağlanmaktadır. İnverted LCD ekran gece görünümü artırmaktadır. Yamaha MT-07 tamamen yeni nesil bir tasarıma sahip olmaktadır. Futuristik tasarımına,  geleneksel tasarımlar ve eskiye dönük simgeleri eklenmiş olsaydı Yamaha MT-07 uzun yıllar daha sınıfında üstünlüğünü devam ettirebilirdi.

Teknik Özellikler

2021 Model MT-07 Yenilendi!

Yamaha MT-07 de asıl olay far ve kafa tasarımıdır. Motosiklete dışarıdan baktığınız zaman neredeyse yüksek cc olduğuna inanmakta güçlük çekebilirsiniz. 690 cc, 2 silindirli olmaya devam etmektedir. Motor kısmında fazla bir iyileştirmeye veya değişikliğe gidilmemiştir. Gelecek yıllarda tasarımın aynı kalması, motor kısmının iyileştirileceği söylenmektedir. EURO 5 uyumu ve daha yumuşak gaz tepkileriyle karşılaşacağız. MT-07’lerin genellikle frenleri yetersiz ve sıkıntılı olmaktaydı. Büyük disk ve iyileştirişmiş fren sistemi, tatmin edici duruşları ortaya çıkaracaktır. Motosiklet kullanıcıları MT-07’yi teknik özellikleri konusunda sevmektedir. Eski sürüm Yamaha MT-07’ler genellikle ortalama bir tasarıma sahiptir. Birçok rakibinden daha düşük boyuttaki tasarımı “Kötü” denebilecek seviyedeydi fakat motorun teknik özellikleri sayesinde satış rekorlarına imza atmıştır. Yenilenen MT-07 bazı kullanıcıların beğenisini kazanmasa da ilerleyen aylarda tekrardan piyasayı kasıp, kavuracaktır. 2021 Model MT-07 Yenilendi! Yenilenen MT-07’ler yollara çok yakışacak gibi gözükmektedir.

İkinci El Motosiklet İlanlar

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here