Mercedes İşçisi, Buldozerle Fabrikaya Saldırdı!

0
837

Mercedes İşçisi, Buldozerle Fabrikaya Saldırdı! İlk tahminlere göre otomobil fabrikasında 2-4 milyon Dolar arasında zarar olduğu söylenmektedir.

Mercedes İşçisi, Buldozerle Fabrikaya Saldırdı!İspanya’daki Mercedes-Benz fabrikasında çalışan bir işçi, işten çıkarıldıktan sonra şirketi protesto etmeye karar vermiştir. Protesto olarak akıllara gelmeyecek şekilde başka bir fabrikadan buldozer çalıp, Mercedes’in deposundaki araçlara zarar vermiştir. Eski işçi, üretim alanına girmeden yakalanıp, gözaltına alındığı için Alman şirket zararı ucuz atlatmıştır. İspanyol çalışan 38 yaşındaki işçi, şirketin toplu işten çıkarma politikasına karşı çıktığı için böyle bir protesto yoluna gitmiştir. 50’den fazla Mercedes-Benz Vito’ya zarar vermiştir. 38 Yaşındaki İspanyol işçi, resmi olarak şirketten henüz kovulmasa da kovulacağını düşündüğü için 20 kilometre uzaklıktaki bir fabrikadan çaldığı buldozer ile Alman şirketi büyük zarara uğratmıştır.

Depoda bulunan Mercedes EQV, V-Class ve Vito’larında aralarında bulunduğu 50’den fazla araca zarar vermiştir. Fabrikada park halinde duran araçlardan sonra İspanyol işçinin diğer hedef noktası üretim bandı olmuştur. Fakat üretim bandına erişemeden İspanyol polisi tarafından gözaltına alınmıştır. Eğer İspanyol işçi, üretim bandına girip, zarara yol açsaydı fabrika haftalarca kapanmak zorunda kalacaktı. Ayrıca yapılan protestonun, işten çıkarmalar ile bir bağlantısının olmadığı da söylentiler arasında yerini almaktadır. Önümüzdeki günlerde İspanyol İşçi mahkemeye çıkacak ve özel mülkiyete zarar, marka değerine zarar vermek, özel mülkiyetin çalınması gibi birçok suç ile karşı karşıya kalacaktır. Mercedes İşçisi, Buldozerle Fabrikaya Saldırdı! Fakat Mercedes-Benz yetkilileri tarafından açıklama yapılmaması, merak konusu olmuştur.

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here