Arazi Aracına Dönüştürülen Spor Araçlar

0
1609

Arazi Aracına Dönüştürülen Spor Araçlar! Spor arabalar ve arazi araçları birbirlerinden çok farklıdırlar. Genel olarak baktığımız zaman arabalar bizleri A noktasından B noktasına götürebilmek için tasarlanıp, satışa çıkarılmıştır. Fakat insanlar zamanla tutkularına ve isteklerine göre araç tasarımlarını ve yapılarını şekillendirmiştir. Bugün sizlere spor otomobillerini, arazi aracına çeviren insanları ve otomobilleri göstereceğim. Belki de burada gördüğünüz araçlar sizlere de ilham olacaktır.

3 Nissan Silvia S14

 Nissan Silvia S14, sürekli modifiye edilmesi ile tanınmaktadır. Genel olarak drift sporcularının vazgeçilmez araçlarından birisidir. Aracın sahibi, arabasını hem yolda hemde arazi şartlarında kullanmak istemiştir. Çeşitli body-kitleri ve değişikliklerle beraber aracını çok farklı tasarıma ve yapıya getirmeyi başarabilmiştir. 

2Mazda Miata

Mazda Miata kendine has tarza ve yapıya sahip otomobillerden birisidir. Araç, fotoğraftan da görüldüğü üzere son derece iyi tasarlanıp, ustalıkla yapılmıştır. Hatta fotoğrafı incelerken, Mazda’nın neden üstü açık arazi aracı yapmadığını sorgulamaya başladım. Yapı ve teknik olarak birçok parça değişse de ana bileşenleri Mazda-Miata’ya bağlı kalmıştır.

1Porsche 911

Arazi Aracına Dönüştürülen Spor Araçlar listemizin sonuncusu Porsche 911’dir. Porsche’nin SUV araçları bulunmaktadır. Fakat 911 kadar yakışıklı ve stilist durmayı başarmamaktadırlar. Resimdeki model 1969 modeldir. Dakar ve Baja rallileri için özel olarak tasarlanmıştır. Amortisörler, motorun mekanik parçaları, iç tasarımı ve dış tasarımına birçok değişiklikler yapılmıştır. Aracın fotoğrafları kıyamet temalı, konulu filmleri gözümde canlandırmaktadır.

İkinci El Otomobil İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here