Honda Ridgeline Makyajlandı: Daha Maskülen Bir Bakış

2
19353
2021-honda-ridgeline
2021-honda-ridgeline

2021 Honda Ridgeline maskülen tavırlı bir makyaja rağmen diğer orta boy kamyonetler kadar sağlam ve yetenekli değil. Ancak bunun yerine, kargo yatağı olan tek Honda, geleneksel kamyonetlere tek boyutlu bir alternatiftir. Ridgeline serisi, arazi kullanımına hazır bir model veya isteğe bağlı bir dizel motor içermemesine rağmen, rakiplerinden daha geniş ve daha rahat olan standart bir mürettebat kabinine sahiptir.

Minivan tabanlı altyapısı ve V-6 güç aktarma organı, 2300 kg’da fazla çekmesine izin vermiyor. Ancak Ridgeline’in hızlı bir şekilde hızlanmasına, yakıtı verimli bir şekilde tüketmesine ve rakipsiz çeviklik ve incelikle sürmesine olanak tanıyor. Standart sürücü destekleri ve yatak içi bagaj ve çok işlevli bagaj kapağı gibi yenilikçi özellikleri, 2021 Ridgeline’nin bir İsviçre çakısının kamyon eşdeğeri statüsünü daha da güçlendiriyor.

2021’de Honda Ridgeline İçin Yenilikler Neler?

2021-honda-ridgeline-neler-yeni
2021-honda-ridgeline-neler-yeni

2021 model yılından önce insanlar Ridgeline’in pek çok şeye benzediğini söyleyebilirdi. Ancak dayanıklılık benzetmesi onlardan biri değildi. Ön çatı direklerinden ileriye doğru yeni bir tasarım içeren orta boy kamyonun makyajının tüm eleştirileri susturacağından emin değiliz, ancak kesinlikle öncekinden daha cesur görünüyor. Bu yeni estetiği geliştirmek, tüm trim seviyelerinde mevcut olan ve siyah çamurluklar, ayırt edici bir karartılmış ızgara, yatak duvarlarında HPD grafikleri ve havalı görünümlü bronz jantlar ekleyen Honda Performans Geliştirme’den (HPD) yeni bir pakettir. HPD olmayan modeller, Ridgeline’e daha geniş bir iz ve daha geniş bir duruş sağlayan daha agresif arazi lastikleri ve azaltılmış arka boşluğa sahip standart yeni tasarlanmış 18 inç jant setine sahiptir. İçeride küçük değişiklikler var, ancak en büyük güncelleme revize edilmiş bilgi-eğlence sistemidir. Honda’nın kullanımının daha kolay olduğunu söylediği, geliştirilmiş grafikler ve ekran simgeleri mevcut. Bunların yanı sıra, Ridgeline şimdi yıllarca süren şikayetlerimizi ele alan fiziksel bir ses düğmesi ile birlikte geliyor.

Honda Ridgeline İstenen Ekipman ve Değerin En İyi Karışımı

honda-ridgeline
honda-ridgeline

Bu orta boy kamyonlar segmenti, bol miktarda çekme ve yetenekli arazi sürüşü sağlayan geleneksel şasi üstü alıcılarla aşırı doygun hale geldi. Bununla birlikte, Ridgeline, daha rahat ve yakıt tasarrufu sağlayan bir alternatif isteyen kişilere hitap ediyor. En pahalı modeller en güzel özelliklere sahip olsa da, RTL’nin istenen ekipman ve değerin en iyi karışımına sahip olduğunu düşünüyoruz. Honda’yı dört mevsim kullanışlı hale getirdiği ve 2300 kg kadar çekmesine izin verdiği için isteğe bağlı dört tekerlekten çekiş sistemini eklemenizi öneririz. Benzer şekilde, Ridgeline RTL, daha düşük Sport trim seviyesinden daha iyi standart özellikler alır. Bunlar arasında ısıtmalı ön koltuklar, deri döşemeli bir iç mekan ve elektrikli ayarlanabilir ön koltuklar bulunur.

Motor, Şanzıman ve Performans

2021-honda-ridgeline-performans
2021-honda-ridgeline-performans

Yalnız güç aktarma organı, 262 lb-ft tork oluşturan ve dokuz vitesli bir otomatik şanzımana kadar bağlanan 280 hp 3,5 litrelik bir V-6’dır. Motor yumuşak hissediyor ve gaz tepkisi özellikle sert hızlanma istediğinizde karşılık veriyor. Pek çok yönden alışılmadık bir pikap olan Ridgeline, direksiyonun arkasından şaşırtıyor. Yolda, iyi huylu ve son derece yumuşak bir sürüş yaşatıyor. Bobin yaylı bağımsız arka süspansiyonu, yarışma tarafından kullanılan yaprak yaylı, katı dingil düzenlerinde bulunmayan arabaya benzer bir sürüş kalitesine katkıda bulunur. Köşelerde gövde eğimi minimum düzeydedir ve küçük çıkıntılar neredeyse hiç fark edilmez. Elektrik destekli direksiyon uygun görünüyor. Ridgeline’in fren performansı, tek başına dinamik kusuru olarak öne çıkıyor. 70 mph’den sıfıra frenleme mesafesi uzun ve fren pedalının yumuşak hissettiğini ve normal kullanım sırasında çok fazla hareket ettiğini düşünülüyor.

2. El Araba İlanları

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here