Mercedes S Serisinin Coupe modeli 2018 için yenilendi. Makyajlı Mercedes S Coupe versiyonu çok etkileyici. Kendisi kadar 2018 Mercedes S Serisinin Coupenin fiyatı da etkileyici desek yanlış olmaz. Mercedes Benz S Serisi Coupe 2018 hakkında detaylar şöyle:

Mercedes Benz S Serisi Coupe Yenilendi!

Mercedes S Coupe 2018 yılının en havalılarından. Yeni krom alt çıta, geniş hava girişleri ilk dikkat çeken yenilikler. makyajlı Mercedes Coupe yeni yan marşpiyerler ve çift egzoz çıkışına sahip. OLED teknolojisine sahip stop lambaları da yenilikler arasında. Bunlar hem gündüz hem de gece etkileyici bir tarzı baskın kılıyor. Genel tasarımda seri bir atletin kas yapısını örnek alan araç, çok çekici görünüyor. Dinamiklik vurgusu özel yandan bakıldığında yani Mercedes Benz S Serisi Coupenin yan görünümlerinde dikkat çeker. Opsiyonel olarak ızgarada Sworovski kristalleri de kullanılmış. Bu kristaller, ışık altında göz kamaştırıcı bir parlaklık sunuyor. 

Sıfır Mercedes S Serisi İlanları İçin Tıklayın!

Mercedes Benz S Serisi Coupe 2018 – Beyaz

Yeni Mercedes S Coupe’nin kokpitinde 12,3 inç genişliğinde ekran var. Kablosuz şarj, android ve iOS uyumu, aşırı lüks dokuma ve iç mekan malzemesi de diğer önemli detaylar.

2018 Mercedes S Coupe’nin motor seçenekleri 4 farklı benzinli motor şeklinde özetleniyor.

Mercedes Benz S Serisi Coupe 2018’de Güvenlik Odaklı Teknolojiler

Mercedes Benz S Coupe Öncelik araç, otonom sürüş teknolojisini esas alan çok yenilikçi güvenlik paketleri sunuyor. 360 derece kamera sistemine sahip park paketi, aktif şerit takip yardımcısı, aktif fren destek sistemi, aktif hız sabitleme destek sistemi bunlardan sadece öne çıkan detaylar. Söz konusu güvenlik özelliklerinden biri olan aktif fren yardımcısı, özellikle önden çarpmaları önlemek ve kazanın şiddetini hafifletmek üzere geliştirilmiş. Aktif hız sınırlama yardımcısı ise navigasyon iletişimi ile yolda mevcut olan hız sınırlamalarına göre hızı otomatik olarak devr alıyor. Böylece hem hız sınırları aşılmamış oluyor hem de yine hıza bağlı kazalar azalıyor.

 

Mercedes Benz S Serisi Coupe 2018 Arkadan Görünüm

Dijital Bağı Çok Güçlü!

Mercedes Benz S Serisi Coupe 2018 modeli dijital açıdan oldukça güçlü bir yapıya sahip. Mercedes Me Connect adlı sistem ile araç sahibi akıllı telefonu ile Mercedes’ini yönetebiliyor olacak. Her an aracın km bilgisi, yakıt durumu, yağ basıncı, lastik hava basıncı, canlı trafik bağlantısı, uzaktan arıza teşhisi yapabilirsiniz.

Mercedes Benz S Serisi Coupe Hakkında Bilgiler

Mercedes Benz S Serisi, Coupe adıyla 2014 makyajından sonra anılmaya başlanmıştır. Ancak buna ek olarak özel üretim Mercedes Benz S Serisi Coupe modelleri de üretilmiştir. Araç, aslında 1979 yılında piyasaya sürülen “balina kasa” modelinin evrim geçirmiş halidir. S Serisi ile markanın kast ettiği şey; “special class” sözcükleridir. Ancak “special class” sözcüğünün Almancası “Sonderclasse” olduğu için takı sadece bu sözcüğün baş harfi olan “s” şeklindedir. Mercedes Benz S Serisi, tam 9 nesildir devam ediyor ve markanın kalite yüzünü temsil ediyor.

Mercedes Benz S Serisi Coupe Görselleri

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here