Lexus RX Yenilenerek Türkiye’de Satışa Sunuldu

0
2137

Lexus’un en dikkat çeken SUV modeli Lexus RX yenilenerek Türkiye’de satışa sunuldu. İstanbul ve Ankara showroomlarında satışa sunuldu.

Lexus “İstanbul Dolmabahçe” ve “Ankara Mahall Showroom’uyla” en prestijli adreslerde hizmet veriyor.

1998 yılında tanıtılan Lexus RX modeli dünyanın ilk lüks SUV modeli olarak biliyor. Lexus RX yenilenerek Türkiye’de İstanbul ve Ankara showroomlarında satışa sunuldu. 801 bin TL’den başlayan fiyatlar ile Türkiye’deki sahiplerini bekliyor.

Lexus RX

1Geniş Koltuklara Sahip

Lexus RX modeli 5 kişilik koltuklarıyla kullanıcılara konforlu bir yolculuk yaşatıyor. Daha çok koltuklu olmasını istiyorsanız Lexus RX L modelini tercih edebilirsiniz. Bu model 6 veya 7 kişilik koltuklara sahip olduğu için kalabalık aileler tarafından tercih edilebilir. Kaptan Köşkü koltuklarıyla daha fazla konfor sunacaktır.

Lexus’un dünya çapında en çok satılan modeli Lexus RX modelidir. Yenilendikçe daha çok dikkatleri üzerine çekerek satışlarını arttırmaya devam ediyor.  2005’te ilk kendi kendini şarj eden lüks hibrit SUV olan RX 400 ile dikkatleri üzerine çeken model, yenilenen dördüncü jenerasyonu ile tüm yönlerini daha da kuvvetlendirdi.

2Güçlü ve Zarif Tasarıma Sahip

Lüks ve sportif bir marka olan RX modeli konfor ve tasarım konusunda kullanıcılar tarafın severek kullanılıyor. Son teknolojiler kullanılarak yenilen model daha çok sevileceği bekleniliyor.

Yenilen RX modeli, daha ince farlara ve daha yuvarlak hatlı tamponlara sahip. Arka tamponuyla güçlü ve zarif tasarıma sahip. Stop grubunda ve sinyallerde çeşitli L motiflerine yer verildi. Ayrıca 12.3 inç dokunmatik ekranla ile daha kullanışlı. RX’in multimedya sistemi, Apple CarPlay ve Android Auto akıllı telefon bağlantı sistemlerini de sağlıyor.

3Lexus RX Daha Güvenli

Lexus Safety System sayesinde kazalar büyük oranda engelleniyor ayrıca kazaların şiddeti azalıyor. Ayrıca  BladeScanTM Adaptif Uzun Huzmeli Far sistemini sayesinde LED farları otomatik olarak kendini ayarlıyor. Yolu daha iyi aydınlatarak trafik kazaların önüne geçiliyor. Aynı zamanda karşından gelen sürücünün sürücülerin gözünü kamaştırma riskini de azaltıyor

Lexus Markası Dört Mevsim Üstü Açık Araba Tasarladı

Lexus markası dört mevsim üstü açık araba tasarladı. Marka yeni teknolojiden faydalanarak LC Convertible modelin de soğuk havalarda bile üstü açık şekilde kullanılmasını sağlayacak. Detaylı bilgi için tıklayın!

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here