Şirketlere Özel Dijital Ortamda Araç Kiralamak

0
2273

Şirketlere özel dijital ortamda araç kiralamak atık çok kolay. Şirketleri işini kolaylaştırmak için LeasePlan kiralama şirketi dijital ortamda ikinci el kiralamak isteyen şirketlere hızlı hizmet sunuyor.

Oline filo kiralama şirketi olan LeasePlan şirketlerin işlerini kolaylaştırmak için “tiklakirala” uygulamasını yeniledi. Bu uygulama sayesinde ikinci el kiralamak isteyen şirketlere daha hızlı hizmet sunuyor.

1Araç Kiralamak Dijital Ortamda Gerçekleşecek

Koronavirüs salgınından sonra hayat dijital ortama kaydı. Market, kıyafet, araç servis bakımı, araç alımı gibi birçok işlem artık internet ortamından online yapılabiliyor. Birçok firma bu sürece çok çabuk adapte oldu.

Özellikle otomotiv sektöründeki firmalar dijital ortamda satışını gerçekleştirerek kapıda teslim seçenekleriyle kullanıcıların karşısına çıktı. Artık insanlar evlerinden çıkmadan oturdukları yerden otomobil sahibi olabiliyor.

Tıkla Kirala da bu süreçte müşterilerini yalnız bırakmadı. Kullanıcılar dijital ortamda kolaylıkla sipariş oluşturabiliyor. Ayrıca oluşturulan siparişin kredibilite değerlendirmesi, araç tedariki ve teslimatı gibi tüm süreçlerde dijital ortamda yapılabilecek.

Kiralık araç ilanlarına bakmadan geçmeyin!

2Operasyonel Kiralama Çok Daha Avantajlı

LeasePlan Genel Müdürü Türkay Oktay’ın yaptığı açıklama şöyle, “Aylık kirası 5 bin 500 TL ve altında olan şirket araçlarının bakım, onarım, MTV gibi gider kalemlerinin satın almanın aksine yüzde 100 giderleştirilebilmesi; yine amortisman kalemi satın almada farklı limitler dahilinde giderleştirilirken kiralamada bu kalemin yüzde 100 giderleştirilmesi gibi düzenlemeler; operasyonel kiralamayı çok daha avantajlı hale getiriyor.” dedi.

3Araç Kiralamak İçin Talepler Arttı

İnsanlar koronavirüs salgınından korunmak için gerekli önemleri almaya devam ediyor. Özellikle bu süreçte, sosyal mesafeyi korumak için toplu taşımaya binmemeye özen gösteriliyor. Aracı olanlar kendi aracıyla seyahat ederken aracı olmayanlar ise kiralık araçlara yöneliyor. Bu nedenle normalleş süreciye beraber kiralık araçlara olan talebin giderek artacağı bekleniliyor.

4Kiralık Araçların Temizliğine Dikkat Edin

Kiraladığınız aracın temizliğine mutlaka dikkat edilmesi gerekiyor. Farklı farklı insanlara kiraladığı araçları kiralamadan önce temizliğinin yapılıp yapılmadığını kontrol ediniz. Aracın hem dış temizliğine hem iç temizliğine dikkat edilmelidir.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here