Aston Martin DBX Türkiye’ye Geliyor

0
2315

Aston Martin DBX Türkiye’ye geliyor. Aston Martin DBX Ağustos ayında Türkiye’de satışa çıkacağını duyurdu. Aston Martin’in ilk kez ürettiği SUV modeli Aston Martin DBX Türkiye’ye geliyor.

Aston Martin DBX modelin test aracı Ağustos ayında Türkiye’ye geliyor. Aracı satın almak isteyen tüketiciler 2020 yılı bitmeden modele sahip olabilecekler. 2020 yılının son çeyreğinde Aston Martin DBX’in SUV hali Türkiye’ye gelmesi bekleniliyor. Aslında bu otomobilin üretim kararı taaa 2014’te alındı ve Aston Martin DBX tasarım çalışmalarına 2015’te başlandı. Aston Martin DBX Sahneye Çıkmaya Hazır şeklinde aracın tasarım hikayesinin haberini de yapmıştık.

İkinci El Aston Martin fiyat listesi için buraya tıklayın!

İngiliz spor ve lüks otomobil üreticisi Aston Martin’in ilk kez ürettiği SUV modeli Aston Martin DBX Türkiye’deki sevenleriyle buluşuyor. DBX için ‘En Teknolojik SUV’ tanımlaması yapılmıştı.

Aston Martin DBX

Aston Martin DBX Modelin Renk Seçenekleri

Aston Martin DBX modelin farklı renk seçenekleri mevcut. Renk seçenekleri söyle;

  • Arizona Bronze,
  • Magnetic Silver,
  • Minotaur Green,
  • Onyx Black,
  • Satin Silver Bronze,
  • Stratus White,
  • Xenon Grey renk seçenekleri var.

Modelin farklı renk seçeneği ile İstanbul ve İzmir’deki Aston Martin Showroomlarında yerini alacağı da Aston Martin Türkiye tarafından açıklandı.

Aston Martin DBX

Aston Martin Lagonda Başkanı ve Grup İcra Kurulu Başkanı Andy Palmer yeni DBX ile ilgili yaptığı açıklamada “Hareket edebilen bir DBX prototipi görmek, ilk SUV modelimizin hikayesinde çok önemli bir bölüm. Bu otomobil bizim St. Athan fabrikasında hayata geçireceğimiz ilk modelimiz olacak ve firmamızın köklü geçmiş hikayesine kalın harflerle yazılacak bir anı olacak” açıklamasını yapmıştı.

İkinci el SUV modellerine bakmadan geçmeyin!

Aston Martin DBX Modelin ilk önce Çin’in başkenti Pekin’de satışa sunulmuştu. Daha sonra Birleşik Arap Emirliklerinde de satışı yapılmış. Aklınızda Aston Martin DBX almak varsa modelin test aracı Ağustos ayında Türkiye’ye geliyor. Aracı satın almak isteyen tüketiciler 2020 yılı bitmeden modele sahip olabilecekler.

Araç almayı düşünüyorsanız en yeni ikinci el otomotiv ilanlarına bakmadan geçmeyin. Eğer aracınızı satmayı düşünüyorsanız aracınızı arabam.com üzerinden ücretsiz ilan vererek hızlıca satabilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here