Jeep ile Bir Ömür: Jeep 80 Yaşında!

Sadece otomotiv sektöründe değil birçok sektörde farklarını ortaya koyan bazı markalar vardır. Bu markalardan bazıları, piyasaya sundukları ürünlere adını vererek fark yaratırlar. Jeep için de durum böyle. Ülkemizdeki SUV modeller, halk arasında ”Jip” veya ”Cip” olarak adlandırılıyorlar. Segmente adını veren Jeep, 80. yaş gününü özel versiyonlar sunarak kutluyor!

Jeep 80. Yaş Günü İçin Özel Versiyonlar İle Geliyor

1941 yılından itibaren sunduğu ikonik modeller ile her zaman ön planda kalmayı başaran Jeep, 2021 yılında 80. yaş gününü kutluyor. Yeni yaşını, yeni versiyonlar ile kutlamaya hazırlanan marka, modellerinde yenilikler sunacak. Markanın ürün gamında bulunan Wrangler, Renegade, Compass ve Gladiator modellerini kapsayacak olan 80. yıl versiyon paketi oldukça özel olacak. Özel olarak hazırlanan versiyonlar 2021 ilkbaharı itibariyle Jeep modellerinde sunulmaya başlanacak.

jeep 80. yaş

Jeep 80. Yıl Özel Versiyonda Bizi Neler Bekliyor?

Jeep’in 80’inci yıl özel versiyonlarının tamamında yarı parlak Granit Kristal vurgularla zenginleştirilen “80. Yıl Dönümü” logosu, tungsten dikişli ve “80. Yıl” logosuna sahip elmas desenli koltuk döşemeleri yer alıyor. Özel versiyonların iç mekanlarını ise parlak siyah vurgular ve koltuklarla paspaslardaki logo etiketleri gibi özel tasarım ipuçları süslüyor. Modellerde yer alacak özel alaşım jantlar yıl dönümü versiyonlarının dış görünümünü tamamlıyor. Yüksek verimlilik seviyesine sahip içten yanmalı motorlar dışında, Jeep’in şarj edilebilir hibrit sistemiyle de donatılacak olan versiyonlar, markanın benzersiz 4×4 yeteneklerini destekleyen gelişmiş teknoloji ve güvenlik donanımlarına da sahip olacak. 8,4 ve 10,1 inçlik dokunmatik ekranlar, DAB radyo ve akıllı telefon entegrasyonu ile Uconnect, tam LED aydınlatma ve yeni “1941’den beri” bilgi-eğlence sistemi ekranı kullanıma sunulan donanımlardan bazıları olacak.

İkinci el satılık Jeep ilanları

Jeep Gladiator Avrupa’da Satışa Sunuluyor!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here