Jeep ön cam sileceği tanıttı. Araçlar için ön camı tek seferde temizleyecek olan bu ergonomik sileceğe yakından bakalım.

Jeep Tarafından Üretilen Ergonomik Cam Sileceği

Jeep Performance Parts yapımı yeni silecekleri, yüksek performanslı ve ergonomik. Özellikle Jeep bu silecekleri sık sık araziye çıkan kişilerin sorun yaşamaması için geliştirmiş.

Kuzey Amerika’da servis, parça ve müşteri hizmetlerinden sorumlu kıdemli başkan yardımcısı Mark Bosanac silecekler hakkında şunları söyledi:

Jeep Ön Cam Sileceği

“Jeep Performance Parts sileceklerimiz yeni bir teknolojiye sahip. Bu sileceklerde bulunan deliklerden cam suyunu camlara iletiyor. Böylece tek seferde tüm kiri camdan siliyor. Bu sayede arazide en zorlu yolların üstesinden gelirken camın görünürlüğünü hızla geri kazandırıyor.”

Jeep Özel Sileceğinin Özellikleri

Jeep’in açıklamalarına göre bu silecekler normal sileceklerden çok daha az cam suyu tüketiyor. Bunun yanı sıra tek seferde tüm camı temizliyor.

Üzerinde lazer açılmış 12 delik bulunan silecekler, cam suyunu tazyikli biçimde cama ulaştırıyor. Bu tazyik sayesinde silecekler tek seferde camın her yerini zorlanmadan temizleyebiliyor.

Jeep cam suyunu tazyikli bir şekilde cama püskürtmenin daha tasarruflu olduğu da açıklamalarına ekledi.

Ancak bu silecekleri takmak isteyenler için Jeep bir uyarı yaptı. Bu silecekleri kullanmak isteyip araçlarına takmak isteyenler silecekleri takmak için cam suyunu püskürten burunları kapatması gerek.

Jeep Ön Cam Sileceği Fiyatı

Bu silecekler şu an için piyasada 140 Dolardan satışta. Tek eksi yanı ise bu sileceğin sadece 2018 yılından sonra piyasaya çıkmış Jeep Wrangler ve Gladiator modelleri için uygun olması.

Sıfır KM Jeep Modellerine Bir Göz Atın

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here