Yeni Citroen C3 Aircross 2021 İçin Yenilendi!

Son dönemde SUV ve crossover modeller tüm dünyada oldukça rağbet görüyor. Hal böyleyken otomobil markaları pazara bu sınıfta yeni modeller sunuyorlar ve mevcut modellerini de sıklıkla güncelliyorlar. Fransız üretici Citroen’in B-SUV sınıfındaki temsilcisi C3 Aircross da bu modellerden biri. Markanın 2017 yılından beri ürettiği model, 2021 yılı için yenilendi. Yeni Citroen C3 Aircross, 2021 yılında sunulduğu pazarları karıştıracak gibi gözüküyor.

2021 Yeni Citroen C3 Aircross

Citroen C3 Aircross Yeni Haliyle Çok Rekabetçi Gözüküyor

İlk sunulduğu günden bu yana 330.000 adet üretilen model, yeni haliyle üretimini daha da hızlandıracak gibi gözüküyor. Yeni C3 Aircross kompakt boyutları ile beraber sunduğu geniş iç hacmi ve olgun duruşu ile tam bir SUV olarak gözüküyor. SUV duruşa katkı sağlayan birçok detayı da üzerinde taşıyan model, bilhassa dodikleri ve ön yüzü ile oldukça maceraperest bir görünüme sahip. Gündüz farlarının altında konumlandırılan LED farlar ile oldukça agresif bir görüntü oluşturulduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca Yeni C3 Aircross ile beraber yepyeni gövde rengi seçenekleri de sunuluyor. Genel anlamıyla sempatik ve maceracı bir tasarıma sahip olan C3 Aircross, jant takımları ile oldukça sportif de duruyor.

2021 Yeni Citroen C3 Aircross

2021 Yeni Citroen C3 Aircross Konforu Merkezine Almış!

Yenilenen modelin iç kısmında ilk dikkat çeken detay koltuklar. Citroën Advanced Comfort® programı ile şekillendirilen model, sürücü ve yolculara son derece rahat koltuklar sunuyor. Bu durum da B-SUV segmentindeki rakipleri ile olan yarışında C3 Aircross’u bir adım öne taşıyor. Bu koltuklar daha önce C5 Aircross modelinde sunulmuştu. Ayrıca Citroen denildiğinde ilk akla gelen ”teknoloji” konusunda da marka bizi şaşırtmıyor. Bu sınıfta yer almayan birçok teknolojik özellik C3 Aircross’da sunuluyor.

2021 Yeni C3 Aircross

2021 Yeni Citroen C3 Aircross; Hem Dizel Hem Benzinli Motor!

Yeni C3 Aircross, arazide de yeteneğini ortaya koyuyor. GripControl teknolojisi ile sunulan model, çekiş sisteminin elektronik olarak ayarlanması ile güvenli bir yolculuk yapılmasını sağlıyor. Motor ve şanzıman seçeneklerinde oldukça cömert davranılmış. Yeni Citroen C3 Airtcross; benzinli cephesinde PureTech 110 ve PureTech 130 motor seçenekleri, dizel cephesinde ise BlueHDi motor seçenekleri seçeneği ile sunuluyor. Her iki motor seçeneğinde de otomatik ve manuel seçenekleri mevcut.

İkinci el satılık Citroen C3 Aircross ilanları

Citroen e-Jumpy, 2021 Yılının Vanı Seçildi

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here