Çok Güçlü Bir Canavar: Jeep Wrangler Rubicon 392

Jeep Wrangler Rubicon yeni bir versiyon ile geliyor. Üretimine başlanan güçlendirilmiş versiyon 392 ‘nin 2021 itibari ile satışa çıkacağı belirtiliyor. Jeep Wrangler Rubicon 392 ile ilgili detayları inceleyelim.

jeep wrangler rubicon 392

V8 Motor ile Sınırsız Performans Jeep Wrangler Rubicon 392 ‘de!

Yeni versiyonu 392 ile Rubicon, Jeep’in en performanslı aracı olmaya aday. Rubicon 392’de sekiz silindirli (V8) 6.4 litre hacminde bir motor bulunuyor. Bu motor 470 beygirlik bir güç üretiyor. Aktarımda ise sekiz ileri otomatik şanzımanın gücü 4 lastiğe ilettiği bir sistem tercih edilmiş. Şanzıman kontrolü, direksiyon arkasına konumlandırılmış kulakçıklar sayesinde manuel olarak da gerçekleştirilebiliyor. Güçlü Jeep Wrangler Rubicon bu kombinasyon ile 0-100 hızlanmasını 4.5 saniyede gerçekleştiriyor.

jeep wrangler rubicon 392

”Güçlü” Arazi Performansı ile Göz Dolduracak!

Yeni güçlü V8 motora sahip Rubicon 392, zorlu arazi koşullarında kolaylıkla hareket edebilecek şekilde tasarlanmış. Alt yapı anlamında birçok geliştirilmeye gidilen modelde yaklaşma ve uzaklaşma açıları da yeniden belirlenmiş. Özellikle Rubicon 392’nin yerden yüksekliği diğer versiyonlardan çok daha ileri bir seviyede. Yeni versiyon ile beraber sadece motorda değil tasarımda da değişen detaylar mevcut. Canavar SUV’nin çeşitli yerlerine yerleştirilen bronz detaylı 392 logosu dikkat çekici. Logo haricinde aracın içindeki ve dışındaki farklı parçalarda da bronz rengin kullanımını görmek mümkün. Özellikle dikişli deri koltuklardaki bronz tonları aracın farklı olduğunu hissettiren cinsten.

Jeep Wrangler Rubicon 392 Türkiye’ye Gelecek mi?

Jeep Wrangler Rubicon’un ülkemizde 2.0 benzinli bir motor ile satışı bulunuyor. Güçlendirilmiş yeni versiyonun ise Türkiye’ye gelip gelmeyeceği merak konusu. 6.4 litrelik büyük motor hacminin ülkemizdeki vergilendirme sistemi açısından dezavantajlı olduğunu söylemekte yarar var. Bu durum Rubicon 392’nin gelmesi için büyük bir engel olarak gözüküyor.

İkinci el satılık Jeep Wrangler ilanları

Wrangler | Tavanı ve Kapıları Nasıl Sökülüyor ?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here