Jeep’in Pick-up Modeli Avrupa Yollarına Çıkıyor!

Pick-up pazarındaki büyüme devam ederken markalar yeni pick-up temsilcilerini duyurmaya devam ediyorlar. 2019’da Amerika’da satışa sunulan Jeep’in pick-up modeli Gladiator de bunlardan biri. Jeep Gladiator, markanın Wrangler modeli ile neredeyse aynı tasarıma sahip. Ayrıldığı nokta ise arkasına eklenen kasası. Jeep Gladiator, Amerika’da geçirdiği 2 yılın ardından Avrupa’ya geliyor. Bu yılın ikinci yarısı itibariyle showroom’lardaki yerini alması bekleniyor.

gladiator 4x4

Jeep Gladiator İçin Geri Sayım! Ne Zaman Geliyor?

2021 yılının ilk yarısında Avrupa’daki showroomlarda yer alması beklenen model, tek motor seçeneği ile sunulacak. Amerika pazarında 3.6 litrelik Pennastar V6 motoruyla sunulan model, Avrupa pazarında 3.0 litrelik dizel bir ünite ile satışa sunulacak. Yine 6 silindire sahip olan bu dizel motor, 260 beygir güç ve 600 Nm tork üretiyor. Bu motorun aktarımı ise 8 ileri otomatik şanzıman ile gerçekleştirilecek. Ayrıca tahmin edileceği gibi model 4 tekerden çekiş sistemine sahip olacak.

2020-jeep-gladiator-güvenlik

200’ün Üzerinde Aksesuar Seçeneği İle Geliyor!

Aksesuarları Mopar tarafından geliştirilen modelin 200’den fazla aksesuar seçeneği bulunuyor. Kişiselleştirme noktasında oldukça zengin görünen Gladiator, 9 farklı gövde rengi ile satın alınabilecek. İç tarafta ise en dikkat çekenler; 8.4 inç’e kadar büyüyen multimedya sistemi seçeneği ve Alpine’e ait premium ses sistemi olarak karşımıza çıkıyor.

İkinci el sahibinden satılık Jeep modelleri 

Jeep Gladiator | Jeep Wrangler Pick-Up Olursa?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here