4 Tekerden Çekiş Sunan Gerçek Bir SUV Jeep compass.

Türkiye’de ilk kez İstanbul Autoshow’da gördüğümüz 2017 model Jeep Compass fiyatı açıklandı.

Jeep’in Renegade ve Cherooke modellerinin arasında konumlandırılan orta segment aracı Compass, SUV heyecanını bu işin piiri ile yaşamak isteyenlere özel. Peki, yeni Compass’ın satış fiyatı nedir?

Jeep Compass’ın Türkiye Fiyatı Açıklandı!

Hem kendi markası için segment çeşitliliği yaratan hem de SUV sınıfında önemli bir alan açtı Burada rekabet yaratan bu özel ve sond erece sportif Jeep modeli, şehir içi kullanıcının da arazi kullanıcısının da ilgisini çekecek özelliklere sahip.

2016 yılının Eylül ayında Brezilya’da görücüye çıkan Jeep Compass ne kadar sorusu o günden beri akıllarda. Fiyata değinmeden önce biraz yeni Jeep Compass’ın özelliklerden bahsedelim:

Öncelikle Jeep Compass, beklendiği üzere 4 tekerden çekişli bir araç. Zira, son yıllarda çekiş gücü hiç de iyi olmasa bile arazi aracı tasarımında çok sayıda model çıktı. SUV piyasasının büyük bir kısmını da iki tekerden çekişli araçlar oluşturuyor üstelik. Ancak Jeep marka adına yakışır şekilde dört tekerden çekişten vaz geçmiyor. Üç motor seçeneği sunan araç, benzinli ve dizel opsiyonunu sağlıyor.

Türkiye’de Jeep satışa sunuldu mu diye düşünenelere de hemen söyleyelim. Evet satış başladı. Şu anda Türkiye’de 150 adet Jeep var. Ancak merak etmeyin sipariş üzerine yenileri gelecek.

Arkaya doğru eğimli tavan çizgisi, şişkinleştirilmiş çamurlukları ve kabarık omuzlara sahip. Araziye uygun sporcu bir genç erkek görünümünde. Gerçekten çok güzel bir tasarıma sahip.

Jeep Compass iç mekanda Türkçe destekli navigasyonu ile de dikkat çeken dokunmatik ekranıyla kullanıcıya konfor sunuyor.

Şimdi de esas sorumuzun yanıtına gelelim, son model Jeep Compass fiyatı nedir? Araç için belirlenen başlangıç fiyatı 189 bin TL. 

Jeep Meraklıları İçin arabam.com!

Jeep marka araçlar ilginizi çekiyorsa, arabam.com Test içerikleri sayfasından Jeep markası test içeriklerini takip edebilirsiniz. Ayrıca sahibinden Jeep marka araçlar için de arabam.com ikinci el Jeep ilanlarını inceleyebilirsiniz.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here