BMW ‘nin Yeni Elektriklisi i4 Test Sürüşlerine Devam Ediyor!

Elektrikli otomobillerin iyiden iyiye hayatıma girdiği bugünlerde hemen hemen her gün yeni bir model haberi alıyoruz. Markalar mevcutta bulunan modellerine elektrikli versiyonlar ekliyor veya yepyeni elektrikli modeller ile karşımıza çıkıyorlar. Elektrikli otomobil yarışı hız kesmeden devam ederken hibrit motorlu otomobiller için de durum bundan farksız. İçten yanmalı motor ile elektrik motorunun kombinasyonu ile oluşturulan hibrit motorlar, en az tam elektrikli motorlar kadar rağbet görüyorlar. Alman premium otomobil üreticisi BMW de yeni bir elektrikli modelin üzerinde çalışıyor. i4 ismi ile pazara sunulması beklenen model, zorlu yol koşullarında test ediliyor. BMW i4 yakından tanıdığımız bir model olan 4 Serisi Gran Coupe’nin elektrikli versiyonu olarak karşımıza çıkacak gibi gözüküyor.

bmw i4

Yeni BMW i4 Karlı Yollarda Görüntülendi!

2019 yılından beri markanın gündeminde olan i4, carscoops adlı bir internet sitesinin casus fotoğrafçıları tarafından kamuflajlı olarak görüntülendi. BMW’nin yeni elektriklisinin 2022 yılı itibariyle yollara çıkması bekleniyor. Yeni modelin tanıtımı ise bu sene içerisinde gerçekleştirilecek gibi gözüküyor. Bu sırada son test sürüşleri zorlu hava ve yol koşullarında gerçekleştiriliyor.

bmw i4

4 Serisi Gran Coupe’ye Çok Benziyor!

4 Serisi Gran Coupe’nin elektrikli alternatifi olarak pazara sunulması beklenen model, sadece birkaç noktada 4 Serisi’nden ayrılıyor. Kamuflajlı olsa da bazı detayları görmek mümkün. Beş kapılı ”liftback” adı verilen karoser ile satışa sunulacak olan i4, oldukça sportif bir tasarıma sahip.

bmw i4

İkinci el satılık BMW 4 Serisi ilanları

BMW Yeni iDrive Teknolojisini Duyurdu!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here