Harley-Davidson Pan America 22 Şubatta Çıkıyor

0
1601

Harley-Davidson Pan America 22 Şubatta Çıkıyor! İlk Pan America konseptinin yayınlanmasının üzerinden 3 yıl geçti. Şirketin yavaş olması ve insanları bilgilendirmemesi, Harley-Davidson severler tarafından oldukça tepki çekmişti. Harley-Davidson, Pan America 1250 nihayet 22 şubat 2021’de satışa çıkacağını duyurdu.

Geçen yıllardan beri, Harley-Davidson’ın CEO’su Matthew Levatich projeyi bırakıp, görevinden ayrılarak yerine Jochen Zeitz getirildi. Uzun yıllar boyunca projenin ortaya çıkmaması ve insanları merakta bırakması alay konusu olsa da çıkış tarihi, insanlarda merak duygusunu oluşturmuştur.

2021 Harley-Davidson Pan America 1250’den Ne Bekleyebiliriz?

Harley-Davidson Pan America 22 Şubatta Çıkıyor

Önceki sürümlerden Pan America’nın 145 beygir, sıvı soğutmalı, V-Twin ve yüksek torklu bir motosiklet olduğunu bilmekteyiz. Motosikletin teknik özellikleri, günümüz adventure motosikletleriyle aynıdır. Fakat Harley-Davidson’un kendisine has tarzı ve yapısını, bu modelde de görebilmekteyiz. Özellikle yüksek torklu olmasından dolayı kemikli vites geçişleriyle karşılaşacağımızı düşünüyorum. Motor bloğu, klasik Harley-Davidson modellerinden farklıdır. Silindir yapısı ve soğutma sistemleri, Pan America 1250’ye özel olarak geliştirilmiştir. Harley-Davidson Pan America, Harley-Davidson markasının kendisini kanıtlayıp, başka kategorideki sınıflarda hüküm sürmesini sağlayacak bir motosiklettir. Teknik özellikleri ile Japon motosikletlerin oluşturduğu güven duygusunu oluşturabilmektedir. Tasarım konusunda ise kendine has tasarımı ve yapısıyla oldukça şık durmaktadır. Pan America 1250’yi bilmeyen birisi bile, dışarıdan baktığı zaman rahatlıkla Harley-Davidson olduğunu anlayabilecektir. Özellikle depo tasarımı, bir anda chopper/cruiser motosiklete dönüşecekmiş gibi durmaktadır. Ayrıca kafa tasarımı, Harley-Davidson-Electra Glide modellerine benzemektedir. Gövde ile kafa grenajının farklı renk seçeneğinde olması, oldukça doğru bir karar verildiğini göstermektedir. Harley-Davidson Pan America 22 Şubatta Çıkıyor! Fakat “Motosiklet sektöründe başarılı olacak mı?” sorusu aklımdan çıkmamaktadır.

İkinci El Motosiklet İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here