Ferrari Klasiklerine Sertifika Geliyor!

7
5953
Officina Ferrari Classiche
Ferrari Bakım Atölyesi

Ferrari sahibi olmak, müthiş bir deyenim olmalı… Dünyada çok az kişiden olan bir otomobilin sahibi olmak, onun heyecan verici mühendislik dehasına hükmetmek ve elbette konforu zirvede yaşamak demek. Ferrari markası, yeni bir ürün geliştirdi. Bu ürün, eski modelleri kapsıyor…

İkinci el Ferrari fiyat listesi burada!

Ferrari Klasiklerine Sertifika Geliyor!

Officina Ferrari Classiche Ferrari markası, 20 yıldan eski yol modellerine özel bir sertifika sunacak. Ayrıca üretim yılına bakılmaksızın F1, Spor, Spor Prototip modellerine de sertifika verecek.

Ferrari Classiche Orijinallik Sertifikası adı verilen bu sertifika, çok önemli. Çünkü bu sertifika, Officina Ferrari Classiche atölyelerindeki uzmanlar tarafından onay alan modellere veriliyor. Ferrari klasik uzmanlarının yaptığı incelemede şasi, motor, şanzıman, süspansiyon, fren, tekerlek, karoser ve araç içi değerlendiriliyor.

Bu sertifika neden önemli?

Sertifika, aracın fabrika çıkış orijinalliğini koruduğunu gösteriyor. Doğrudan Ferrari’den veya dünya genelinde bulunan 70’den fazla yetkili Officine Ferrari Classiche atölyelerinden talep edilebiliyor. Bu sayede satın alınmak istenen Ferrari modelinin orijinalliği tescillenip Ferrari garantisi sunuluyor.

7 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here