Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster Yola Çıkıyor!

8
24820
Lamborghini Aventador SVJ 63

Lamborghini Aventador SVJ 63 motor özellikleri nasıl? Lamborghini Aventador SVJ 63 renk seçenekleri neler? Lamborghini Aventador SVJ 63 kaç adet satıldı?

Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster Yola Çıkıyor!

Lamborghini Aventador SVJ 63 modeli, markanın bu sıralar en çok konuşulan otomobili. Kuruluş yılına özel geliştirilen bu otomobil, çok çekici detaylara sahip. Lamborghini Biz de Aventador SVJ 63 hakkında en yeni haberleri paylaşalım istedik. Ama önce Lamborghini Aventador SVJ 63 görsellerine bakalım…

Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster Yola Çıkıyor!

Otomobil üretimine taaa 1963 tarihinde başlayan Lamborghini, kuruluş yılına özel Aventador SVJ 63 Roadster modelini geliştirdi.

İkinci El Lamborghini Fiyat Listesi Burada!

Cenevre Otomobil Fuarında tanıtılan Avantador SVJ Roadster’in yeni bir donanımı olan Aventador SVJ 63 Roadster, sadece 63 adet üretilecek ve araçların hepsinin şimdiden satıldığı belirtiliyor. Düşünseniz çok lüks bir otomobil, yarışçı karakteri var ve her detayı premium. Elbette fiyatı da öyle ama daha üretimi bile bitmeden hepsi satılıyor…

İki Renk Seçeneği var!

Bu araca özel gri ve kırmızı renk seçenekleri çalışılmış. Gri olanda krımızı detaylar, kırmızı olanda da gri detaylar öne çıkarılmış. Ayrıca 63 logoları net olarak öne çıkıyor.

770 HP Ne Demek…

Aventador SVJ 63 Roadsterın motoruna bakınca, kalbiniz durabilir. Zira, 770 HP’lik V12 motoruyla 350 km/s maksimum hıza ulaşıyor. Üstelik  Aventador SVJ 63 Roadsterın 0-100km/s hızlanması sadece 2,9 sanaye sürüyor. Yakında Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster yola çıkıyor!

8 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here