F1 Sürücüsü, Silverstone’da McLaren Elva’yı Örnekledi!

1
1420

McLaren Elva, İngiliz otomobil üreticisinin şimdiye kadarki en hafif yol arabası olarak tanınmaktadır. F1 sürücüsü McLaren Elva’yı, 4.0 litrelik 804 HP (815 PS) ve 590 lb-ft (800 Nm) torkunu düzgün bir şekilde ortaya çıkarabileceği yarış pistinde örnekledi. Araç çift turboşarjlı V8 motora sahip.

Lando Norris McLaren Elva’yı Örnekledi

McLaren Elva’nın kağıt üzerinde, 3 saniyenin altında 60 mil / saate (96 km / sa) ulaşabileceği varsayılıyor. Buna inanmak zor değil, ancak RWD olarak görüldüğü gibi bunu yapmak için aracın mutlak mükemmel bir fırlatma mekanizmasına sahip olması gerektiğini biliyoruz.

Elva’nın ne kadar eğlenceli ve çekici olduğunu göstermek için McLaren, Elva’yı İngiliz Grand Prix’sinin evi olan Silverstone’daki piste çıkardı. Aracın sürücü koltuğuna ise Formula 1 sürücülerinden Lando Norris’i getirdi.

Hatta Lando Norris, Elva’nın bazı teknik özelliklerini hatırlatacaktı. Aynı zamanda araba kullanırken kamera ile aracı çekerek bunları yayınlamakla görevlendirilmişti. Yine de pek iyi bir iş çıkaramadı, çünkü McLaren, işleri daha komik hale getirmek için ona aynı anda birçok bilgi veriyordu.

Lando Norris McLaren Elva'yı Örnekledi

Norris ve Elva’nın Silverstone turunda yer aldığı videonun yanı sıra, McLaren baş test pilotu Kenny Brack’in Roadster’ı Goodwood Motor Circuit’in bir turuna çıkardığını da izleyebilirsiniz. Elva’nın test ve geliştirmesine nasıl doğrudan dahil olduğu düşünüldüğünde, videolarının izlemesinin eğlenceli hale gelmesine şaşmamalı.

McLaren Special Operations (MSO)

Sadece 149 araçla sınırlı olan Elva, McLaren’in şimdiye kadar üretilmiş en seçkin otomobillerinden biri ve Speedtail’den sonra ikinci sırada. Spesifikasyonlarını tam olarak geliştirmek ve sonuçlandırmak için, müşterilere yardımcı olması için bir MSO Ismarlama İrtibat Yöneticisi ve Görselleştirme Uzmanı atanır. Otomobil üreticisinin Gelişmiş Görselleştiricisi (MAV), ultra yüksek kaliteli sanal görüntüleri hayata geçirerek önemli bir teknoloji parçası haline geliyor.

Lando Norris McLaren Elva'yı Örnekledi

MAV, farklı Elva öğelerini görüntülemek için ultra HD çözünürlüklü görüntülemeler kullanır. Farklı renk kombinasyonlarının roadster’ın görünümünü nasıl kökten değiştirebileceğinin hızlı ve doğru bir şekilde gösterilmesine olanak tanır. Özellikle ilginç olan şey, MAV’ın McLaren tarafından orijinal olarak oyun amaçlı yazılımdan yaratılmış olmasıdır.

MSO, müşterilere bireysel ve neredeyse sonsuz özelleştirme fırsatları sunmasıyla tanınıyor. Ancak aynı zamanda hemen hemen her Ultimate Series otomobilin teknik özellikleri için kanalız. Bu, McLaren Senna ve Speedtail için geçerliydi ve artık Elva müşterileriyle, sunulan yenilikçi tasarım olanaklarını keşfetmelerine yardımcı olmak için tam anlamıyla etkileşim halindeyiz. McLaren Kuzey Amerika patronu Tony Joseph, Elva spesifikasyon oturumlarında kullanılan yeni McLaren Gelişmiş Görselleştirici, mevcut kişiselleştirmenin genişliğini sergileme yeteneğini daha da geliştiriyor” dedi MSO yetkilisi.

İngiliz otomobil üreticisi, müşterilere ilham vermek için Timeless ve Explore adlı iki yeni Elva tasarım konsepti yayınladı. Her biri MAV programına dahil edilmiş bir dizi görsel tema içerir.

İkinci el Araba fiyatları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here