Bugatti saat abartmaya devam ediyor. Extravagant, türünün tek örneği saate kişiselleştirme eklendi.

Nisan ayında, Jacob & Co., dünyanın yüzde 1’lik kesimleri için yapılmış çarpıcı bir saati ortaya çıkardı. Temsil ettiği hiper otomobile layık Bugatti Chiron Tourbillon. Ciddi derecede göze çarpan tasarımının yanı sıra, bu abartılı başyapıt, Bugatti Chiron’da bulunan özel 8.0 litrelik W16 motorun küçük bir hareketli kopyasını içeriyor.

Bugatti Saat Nedir?

bugatti-saat-özel
bugatti-saat-özel

Harika, değil mi? Jacob & Co., Chiron Tourbillon saatin dört versiyonunu daha ekleyerek 578 bileşenli seçkin saate daha fazla kişiselleştirme getirerek bunu daha ilginç hale getiriyor.

72 adetle sınırlı olan ilk yeni seçenek, özel bir anti-reflektif safir kristal, 18 ayar Rose Gold açık kasa ve Bugatti logosuyla kabartmalı siyah DLC titanyum kuronlar ve düğmelerle birlikte 18 ayar Rose Gold kasa ile geliyor. İkinci seçenek benzerdir, ancak parlak beyaz elmaslarla süslenmiştir ve yalnızca 52 parça ile sınırlıdır.

Bugatti Saat İçin Sırada Ne Var?

bugatti-özel
bugatti-özel

Sırada, 18 ayar beyaz altın kasayı vurgulayan 391 siyah beyaz elmas (yaklaşık 20 karat) ile donatılmış başka bir model var. Kauçuk kayışı, yaklaşık 1.76 karatlık 18 beyaz pırlantalı beyaz altın toka ile geliyor. Ve son olarak ve muhtemelen en göze çarpan versiyonu, kronlar ve düğmeler için safir kristaller kullanılarak safir kristal kasa arkası ile katı bir safir kristal bloktan yapılmış ve titanyum bir kauçuk kayışla bileğe sabitlenmiş olanıdır.

Bu dört yeni versiyonun fiyatı basın bülteninde açıklanmasa da, 280.000 $ ‘a satılan önceki Chiron Tourbillon saatinden çok da uzak olmadığına bahse girebilirsiniz. Eğer ki bu Bugatti saat çok daha pahalı değilse.

Doğru Hediye

bugatti-saat-seri
bugatti-saat-seri

Bahsedildiği gibi, bunlar sınırlı sayıda saatler ve bir Bugatti’ye sahip birini tanıyorsanız, bu onlar için mükemmel bir hediye olacaktır. Yapmanız gereken tek şey, neredeyse 300 binlik fiyat etiketinin size bir McLaren 720S gibi başka bir süper otomobil alabileceğini unutmak. Belki de bu Bugatti sahibi eş, dost, akrabanıza yılbaşı hediyesi arıyor ve çok paraya sahipsinizdir. Bundan güzel ve özel bir hediye bulabileceğinizi düşünmüyoruz. Her zaman daha özeli vardır.

2.El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here