Jeep Efsanesinin Yeni Hali Görüntülendi!

Yeni yıl ile beraber yeni modeller de gün yüzüne çıkmaya başladı. Gelecek sene satışa çıkması beklenen Yeni Jeep Grand Chrokee Kamuflajlı bir biçimde caranddriver.com tarafından görüntülendi. Amerika Birleşik Devletleri’nde test sürüşleri devam eden modelin 2022 yılı itibariyle showroomlardaki yerini alması bekleniyor. Yeni Jeep Grand Cherokee seleflerine nazaran çok daha büyük boyutlarda gelecek gibi gözüküyor.

Yeni Jeep Grand Cherokee

Grand Wagoneer Konseptine Benziyor!

Hafif kamuflaj ile görüntülenen Yeni Grand Cherokee, markanın geçtiğimiz aylarda tanıttığı Grand Wagoneer konseptine yakın bir tasarıma sahip gibi gözüküyor. Özellikle ön ve arka tasarımda konsept modelden esintiler mevcut. Yumuşak köşeli yapıya sahip çamurluklar ile Jeep tasarım diline bağlı kalınan Yeni Grand Cherokee, baştan aşağı yeni bir model olarak karşımıza çıkacak. Mevcut modelden farklı olarak yeni modelin arka aydınlatma grubunda ince ve uzun bir stop kullanılmış. Ön ve arka LED aydınlatmaları ile dikkat çeken model seleflerinden daha büyük boyutlarda olacak gibi gözüküyor. Uzun dingil mesafesi ise bu bilgiyi doğrular nitelikte. Yeni modelin kokpitinde ise yüksek ve güncel teknoloji içeren donanımların olacağı söyleniyor. Bu özellikleriyle yeni Grand Cherokee’nin premium segmentte bulunan X5 ve Mercedes-Benz GLE gibi rakipleri ile kıyasıya bir rekabete girmesi bekleniyor.

Yeni Jeep Grand Cherokee

Yeni Jeep Grand Cherokee Türkiye’ye Gelecek mi?

2021’in son çeyreğinde tanıtılması ve siparişe açılması beklenen yeni modelin, 2022 yılı itibariyle showroomlarda olması bekleniyor. Jeep Grand Cherokee’nin bir önceki versiyonları Türkiye’de satışa sunulmuştu. Jeep ürün gamından Renegade, Compass ve Wrangler’ın ülkemizdeki satışları devam ediyor. Yeni Grand Cherokee’nin de Türkiye’ye gelmesi muhtemel gözüküyor ancak henüz konuyla ilgili herhangi bir açıklama bulunmuyor.

İkinci el satılık Jeep Grand Cherokee ilanları

Wrangler | Tavanı ve Kapıları Nasıl Sökülüyor ?

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here