bmw motorrad

BMW Motorrad 2021 Yılında Çok İddialı!

Sadece otomobilleri ile değil ürettiği motosikletler ile de beğeni toplayan BMW, başarısını her iki kulvarda da gösteriyor. ”BMW Motorrad” olarak isimlendirilen BMW motosiklet grubu, 2021 yılında yepyeni modeller sunacak. Yeni yıl ile beraber ürün gamını zenginleştirecek olan BMW Motorrad, yeni efsaneler yaratmanın peşinde gibi gözüküyor.

bmw motorrad

BMW Motorrad Yeni R 18 Classic İle Geliyor!

R 18’i 2020 yılı içerisinde satışa sunan marka, bu modelin birkaç versiyonunu daha satışa sunmayı planlıyor. İlk gelen versiyon ise R 18 Classic olacak. 2021 yılı içerisinde satışa sunulması planlanan R 18 Classic’in nostaljik görüntüsü ile dikkat çekeceği kesin.

Efsane GS Modellerine 40. Yıl Kutlaması!

Markanın efsaneleşen serisi GS için de yeni bir versiyon tanıtılması bekleniyor. 2021 yılı itibariyle serinin 40. yılını kutlayacak olan marka, ”40 Years GS Edition” özel serisi ile gelecek.

bmw motorrad

Birçok Model Daha Var!

BMW Motorrad’ın 2021 yılında piyasaya süreceği yeni modeller R 18 ve GS 40 Years Edition serisi ile sınırlı kalmayacak. Marka mevcutta bulunan birçok modeline yeni versiyonlar eklemeyi planlıyor. Bu kapsamda, markanın touring modeli R1250 RT, sınıfının en hafif motorsikleti olma özelliği taşıyan S 1000 R, performansın harfi ”M” rozetini üzerinde taşıyan M 1000 RR ve son olarak ikonik tasarımı ile dikkat çeken R NINET modelleri 2021 yılı itibariyle BMW showroomlarındaki yerlerini alacaklar.

İkinci el satılık BMW motosiklet ilanları

BMW Motorrad Definition CE 04 Elektrikli Scooter Konsepti!

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here