Audi A4 yenileniyor mu? 2019 model Audi A4’te değişen ne var? Yeni Audi A4’ün özellikleri neler? 2019 makyajlı Audi A4 alınır mı?

Audi A4 Yenileniyor!

Audi A4 fiyatları veya ikinci el A4 ilanları, sizin de her gün baktıklarınız arasında mı? Haksız da sayılmazsınız; bu otomobilin tasarım dili, motor gücü, hem malzeme hem de işçilik kalitesi insanı kendine epeyce bir çekiyor. Üstelik; hangi model yılı olursa olsun! Audi hayranlarına ve özellikle de sıfır Audi A4 almayı planlayanlara bir haberimiz var: Audi A4 yenileniyor. 2019 Makyajlı A6 modelinde epeyce bir değişen detay olacak. İşte 2019 makyajlı A4’da yenilikler listesi…

Öncelikle yapılan makyajla A4 modelinde Audi A6’nın izleri sürülecek. Çünkü makyajlı A4 fazlasıyla A6’ya benzemiş olacak. Örneğin yeni A6 kokpitinde gördüğümüz dokunmatik ekran stili olduğu gibi makyajlı A4’te de olacak. 

Quattro şanzıman yapısı ve RS 4 gibi model özgü detaylar sabit kalacak. 

2019 model Audi A4 için söylenecek en önemli şey ise araca yeni bir soluk ve albeni geleceği. Audi yetkilileri 2019 model A4 için yaptıkları açıklamalarda çok kapsamlı bir makyaj göreceksiniz diyorlar. Özellikle teknolojik detaylar, dijital entegrasyon baştan aşağı yenilecek. 

Yeni Audi A4 tasarımında ise kapılar ve tavan sabit kalırken karoserin tüm detayları elden geçecek açıklaması yapıldı. 

2019 Audi A4 motorunda ise 48 V elektrik sistemi dikkat çekecek. Yarı hybrit motor seçeneği ise aracın ömrünü 2024’e kadar uzatacak deniyor. 

Sıfır km Audi A4 fiyatlarını incelemek ve Audi kampanyalarından haberdar olmak için arabam.com sıfır km ilanlarını Audi şeklinde süzün. el Audi ilanlarını incelerken de ekspertizli ilanları süzebilirsiniz. Dilerseniz yakıt tipine göre, km’sine göre, model yılına göre ve hatta fiyatı azalan- artan şeklinde filtreleme de yapabilirsiniz. 

İkinci el Audi modelleri arasından beğendiğiniz olursa araç sizden uzaktaysa mutlaka bi’ Görelim özelliğini kullanın. bi’ Görelim’li ilanları seçerek aracı canlı canlı inceleyebilirsiniz. Üstelik telefon numaranızı da gizleyebilirsiniz. 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here