Makyajlı Mondeo nasıl? Yeni Ford Mondeo’nun değişen nesi var? 2019 Model Ford Mondeo alınır mı?

Ford Mondeo, ülkemizde iş dünyasının en sevdiği otomobillerden biri. Güçlü motoru, güçlü tasarımı, yere sağlam basan havası ile her dönem, “patron arabası” olmayı başaran Mondeo, aileler için de güzel bir seçenek. “Ateş kırmızısı rengi ve yenilenen tasarımıyla 2019 model Mondeo, biraz daha sportif ve biraz daha genç görünecek”, deniyor. Peki, yeni Mondeo’da neler değişecek?

Ford Mondeo, markanın hem kendi ürün gamı içinde hem de segmentinde en sevilen modellerden biri. Markanın 2019 model Ford Mondeo için yaptığı açıklamalara göre, makyajla daha sportif, daha modern, daha genç ama hala ayakları yere sağlam basan bir otomobil göreceğiz. Detaylar şöyle:

Orta sınıfta 2007 yılından beri performans modeli olmayan Ford markası, bu hedefe Mondeo ST ile ulaşmayı planlıyor. Farlar, tamponlar ve stopların tamamen değişeceği makyaj sonrasında yeni Ford Mondeo ST çok çekici olacak. CoPliot 360 adı verilen teknolojiyle sürüş destek sistemi konusunda otomobil sınıf atlayacak. Ford Mondeo  ST modelinde motor ise 2,3 litrelik EcoBoost olacak. Bu motor aynı zamanda Ford Mustang ve Ford Focus RS modellerinde de kullanılıyor. Partikül filtreli yeni Mondeo motorunun 300HP güç üreteceği de söyleniyor. 

Sıfır km Ford Mondeo fiyatları hakkında bilgi edinmek ve en uygun sıfır Mondeo’nun fiyatını öğrenmek için arabam.com ilanlarını sıfır km ve Ford Mondeo şeklinde süzebilirsiniz. Ayrıca 2.el Mondeo ilanları için de sistemde zaman kaybetmeden güvenle araştırma yapabilirsiniz. Aklınızda bir Mondeo varsa onu bi’ görelim özelliğiyle canlı canlı görebilirsiniz. Hatta telefon numaranızı gizleyerek görebilir, detaylıca inceleyebilirsiniz. 

2 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here