Aston Martin DBX Hazır!

0
11372
Aston Martin DBX 2020

Aston Martin DBX nasıl? Aston Martin DBX ne zaman Türkiye’ye gelecek? Peki, Aston Martin DBX hakkında neler biliyoruz?

Önce Aston Martin DBX 2020 görsellerine doya doya bakalım…

Aston Martin DBX Hazır!

Aston Martin DBX hazır! Merakla beklenen otomobiller diyoruz ya hep, Aston Martin DBX modeli o listede ilk beşe girer. Onu alacak parası olan bi’ yana da onun bir günlük yakıtı ödemeyecek olan da onu merak ediyor. Eeee otomobil tutkusu parayla ilgi sanıyorsanız yanılıyorsunuz…

Aston Martin DBX 2020 Hakkında

Aslında bu otomobilin üretim kararı taaa 2014’te alındı ve Aston Martin DBX tasarım çalışmalarına 2015’te başlandı. Aston Martin DBX Sahneye Çıkmaya Hazır şeklinde aracın tasarım hikayesinin haberini de yapmıştık.

Bu habere de bakın: Aston Martin Batıyor mu?

Geçtiğimiz yıl Galler’de farklı ortamlarda testleri de yapıldı. Peki, Aston Martin DBX nerede satılıyor derseniz tabi ki Çin. Çin’in başkenti Pekin’de satışa sunuldu bile. Ayrıca geçtiğimiz ay Birleşik Arap Emirliklerinde de satışı başladı.

Aston Martin DBX Tasarımı

Bildiğimiz Aston Martin havaları bunda da mevcut. Ama o bir SUV. Hem de dev türden bir SUV. Büyük ızgarası, Çıkık tamponları (gene pek çok SUV’ye göre usturuplu duruyor) LED farları ile pek bi’ havalı.

2. El Aston Martin fiyat listesi için buraya tıklayın!

Aston Martin DBX arkadan görünümü de çok havalı. Hatta SUV havası burada daha baskın. Aston Martin DBX’in arkasında stop lambaları arasında ve bagaj kapağının üstünde bulunan spoylerler de aracın dinamik görüntüsünü zenginleştiriyor.

Aston Martin DBX Motor Özellikleri

Aston Martin DBX’in motoru AMG imzalı çift turbo V8 motor. Aston Martin DBX motor özelliklerine bakalım:

  • 550 HP güç
  • 700 Nm tork
  • Aston Martin DBX maksimum hızı 291km/s
  • 0-100km/s hızlanmasını 4,5 saniye.

9 ileri otomatik şanzımanlı olan Aston Martin DBX 4X4 aktarma ile gerçek bir arazi adamı. Aracın toplam ağırlığını süspansiyon, yol tutuş ve seri hareket kabiliyeti gibi pek çok noktada etkili olduğunu biliyoruz. Aston Martin DBX’in ağırlığı ise toplamda (boş ağırlık) 2245kg.

Aston Martin DBX’in İçi Nasıl?

Araç, beş kişilik olarak tasarlanmış. Öncelikle moda deri döşeme ve alcantara döşeme ile kaplı olması, çok şık bir etki yaratmaya tek başına yetmiş. Aston Martin DBX’in kokpitinde 10,25 inçlik bir multimedya ekranı ile karşılaşıyoruz. Ayrıca arka koltuklara da ekran lüksü verilmiş. Arka kısımda 12,3 inçlik bir ekran daha var. Aston Martin DBX bagaj hacmi ise 623 litre.

Aklınızda Aston Martin DBX almak varsa henüz Türkiye’de satışı başlamadı.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here