2021 Hyundai Tucson N Line Geliyor !

0
1277

Hyundai’nin SUV segmentindeki başarılı oyuncusu Tucson için bildiğiniz üzere 2021 tanıtımı yapılmıştı. Fısıltı şeklindeki duyumlar Hyundai’nin bu modeli için yüksek performanslı başka bir versiyonunu da hazırladığı şeklindeydi. Bu fısıltılara otomobil devi nokta koydu ve iddiaları doğruladı. Daha üstün performans gösterecek olan 2021 Hyundai Tucson N Line resmiyet kazanmış oldu.

2021 Hyundai Tucson N Line

2021 Hyundai Tucson N Line

Ülkemizdeki SUV segment araçlar arasında en çok tercih edilen ve çokça da sevilen bir model Tucson. Hem fiyat/performans açısından hem de ikinci elde tercih edilen bir model olmasıyla segmentindeki önemini koruyordu. Güney Koreli otomobil devi bu tercihi bir üst noktaya taşımak istiyor olacak ki daha yüksek performanslı modeliyle geliyor. Tucson N Line, 2021 bahar aylarında yollarda olacak şekilde planlanıyor. Uzun zamandır casus fotoğraflar üzerinden nabız yoklayan Hyundai, resmi kanaldan teaser paylaşarak resmi olarak 2021 Hyundai Tucson N Line modelini göstermiş oldu.

Henüz elimizde detaylı teknik ve donanım bilgisi ne yazık ki yok. Yalnızca teaser ile bazı çıkarımlarda bulunabiliyoruz. Tucson N Line, Hyundai’nin özel performans ekibi N tarafından geliştirildi. Ekip daha sportif ve dinamik araçlar tasarlıyor. Fiyatı ile de performansı ile de mutlu edecek araçlar tasarlamayı hedefliyorlar.

2021 Hyundai Tucson N Line

Ne Bekleniyor ?

2021 Hyundai Tucson N Line için paylaşılan teaser aracın sert ve sportif bir yapıda olması ilk hissedilen şeylerden birisi oluyor. Sportif çizgilerin fütüristik bir yapıyla karışık olduğunu söyleyebiliriz. Bu sert tasarımın altında hibrit bir motor ile beraber 290 beygir güç olacağı da tahmin edilenler arasında. Bu yaklaşık 300 beygir gücü ve üreteceği güçlü tork ile beraber kompakt crossover segmentindeki en yüksek performanslardan birisini görebiliriz. Ön kaputa baktığımızda biraz daha yere yakın durduğunu görebiliriz. Sanıyoruz ki bu güçlü motor için yol tutuşu daha üstün bir tasarım yapmaya çalışılmış. Yine önde de arkada da far takımlarının değişiklik gösterdiği göze çarpıyor. Onun haricinde arka tarafta egzoz çıkışı ve difizörler doğrudan ben burdayım diyor ve merak uyandırıyor. Teaserın geri kalanında da daha önce duyurulan 2021 Hyundai Elentra N Line modelinin görüntülerine yer verilmiş durumda. Şimdi sabırsızlıkla detayların resmiyete kavuşacağı zamanı bekliyoruz.

İkinci El Araba İlanları

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here