Dünyanın En Siyah Otomobili Tanıtıldı!

9
27129

2020 BMW X6 fiyatı nedir? Peki, yeni BMW X6 tasarımı nasıl? Frankfurt Otomobil Fuarında bu yıl, 2020 BMW X6 hakkında ve onun özel siyah rengi hakkında çok konuşuldu. Detayla şöyle…

BMW 6 serisi fiyatları burada!

2020 BMW X6 Çok Siyah!

Dünyanın en siyah otomobili tanıtıldı: Frankfurt Otomobil Fuarı’na katılma fırsatı bulanlar gerçekten çok şanslı. Öyle ilginç lansmanlar yapıldı ve öyle enteresan teknolojiler tanıtıldı ki; adeta fuar, tüm katılımcılarına vizyon aşıladı. 2019 Frankfurt Otomobil Fuarı’nın en dikkat çekeci gösterim alanlarından biri de BMW stand alanı oldu. BMW markası, yeni modelleri, yeni teknolojileri ile dikkat çekti ama esas “dünyanın en siyah arası” olarak tanıtılan BMW X6 Vantablack dikkat çekti.

Dünyanın En Siyah Arabası: BMW Concept 4 ve Yeni BMW X6 Vantablack

Boyalarla ya da resim sanatıyla ilgisi olanlar bilir; hiç bir renk, tek ton değildir. Siyah da öyle. Peki en derin siyah tonu ya da en kara siyah tonu hangisi: Ona, “Vantablack” deniyor. Siyah renk, bazı otomobillere çok yakışıyor. İşte bul 68. kez düzenlenen yani dünyanın en eski otomobil fuarlarından biri olan Frankfurt Oto ShoW’da bu acayip havalı siyah BMW modelinin tanıtımı yapıldı.

Yeni BMW X6 Vantablack Hakkında

BMW Concept 4 kapsamındaki otomobil, farklı bir tasarım çizgisine sahip. Onu dikkat çekici kılan son vuruş ise dünyanın en koyu siyah tonu olan vantablack tonunda boyanmış olması. Markaya özgü o çok çekici özel böbrek ızgarası, dikkat çeken iri hava girişleri ve belirgin şekilde oyulmuş yüzeyler otomobilin havasına hava katan detaylar. 2020 BMW Concept 4’ün gerçek biri sürücü dostu otomobili olduğunu da net olarak söylemek mümkün.  Benzersiz ızgara tasarımı BMW 328 ve BMW 3.0 CSi gibi efsanevi klasiklere referans yaparak markanın köklü geçmişine ışık tutuyor.Ayrıca renkleri %96,96 soğuran dünyanın en siyah rengi olan ‘’Vantablack’’ dünyada ilk defa Yeni BMW X6’da kullanılmış.

2020 BMW X6 modeli, gelecek yıl son baharda Türkiye’ye gelecek. 2020 BMW X6 fiyatı henüz belli değil.

 

 

 

9 YORUMLAR

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here