BMW 3 Serisi touring, eğlenceli sürüş dinamikleri, güçlü performansı, düşük maliyetleri ve kaya gibi sağlam yapı kalitesi ile övünmeye devam etmektedir. Touring formunda, arzu edilen Alman makinesi aile dostu olarak kendisine pratiklik katıyor. BMW’nin Audi A4 Avant ve Mercedes C-Class station’a verdiği yanıtta diyebiliriz.

3 Serisi touring Motor seçenekleri, performans ve sürüş

Güçlü motor seçenekleri ve dengeli bir arkadan çekişli şasi, mükemmel sürüş dinamiklerine sahiptir. BMW 3 Serisi Touring’in öne çıktığı yer tam olarak burasıdır. Önden motor, arkadan çekiş düzeni sürücüleri eğlendirmek için tasarlanmıştır. Özellikle 330d beklediğiniz türden  performansı sunar. Ancak daha az güçlü olan 320d muhtemelen bu konuda da çoğu sürücüye yeterince iyi hizmet edecektir. Altı silindirli 330d dizel motor, aracın 3.0 litrelik turbo dizel motorundan elde edilen 282 bg’lik önemli bir güçle muazzam bir performans sunar. Bu kulağa pek hoş gelmiyorsa, 650Nm veya torkun, ayağınızı gaza koyduğunuzda varlığını hissettireceğini ve sadece 5,5 saniyede 0-100 km / s hıza ulaşacağını unutmayın.

İç mekan, tasarım ve teknoloji

Klasik BMW tasarım ipuçları Touring’e şık bir görünüm veriyor. Teknoloji paketi de güncel bir his veriyor. 3 Serisi touring ‘nin Mercedes C-Class Estate ve hatta Volvo V60 gibi daha şık rakipleri kadar dikkat çekmediğini düşünüyoruz. Öyle olsa bile, iyi orantılı ve özenle tamamlanmış Touring, bizim gözümüze standart dört kapılı sedandan daha çekici olan, yakışıklı, şık görünümlü bir makinedir.

3 Serisi Touring ‘in önceki nesillerine göre belirgin ölçüde daha pratik olsa da, daha geniş bagaj alanı otomobilin ‘yaşam tarzı’ imajını etkilemedi. Bununla birlikte, bazı modellerin çekiciliği küçük 17 inç alaşım jantlar sayesinde kayboldu. Ancak ironik bir şekilde daha küçük tekerlekler 3 Serisi şasiye en çevik ve ilgi çekici yol tutuşu sağlıyor. Daha fazla görsel saldırganlık arayan alıcılar, ince bir gövde kiti, 18 inç alaşım jantlar ve diğer çeşitli kozmetik değişikliklerle birlikte M Sport modeli almalıdırlar.

Touring sedan modeliyle aynı görünüyor ve aynı hissi veriyor. Bu, sürücüye dönük mantıksal olarak düzenlenmiş bir gösterge panosunun yanı sıra bol miktarda yüksek kaliteli malzeme ve kusursuz uyum ve kaplama elde edeceğiniz anlamına gelir. Öne çıkan diğer özellikler arasında sezgisel iDrive bilgi-eğlence denetleyicisi ve rahat, düşük ayarlı sürüş konumu yer alır.

İKİNCİ EL OTOMOBİL İLANLARI

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here