Seat 2 Yeni Modelle Dikkat Çekti!

0
9388

Seat markası, geçtiğimiz günlerde Frankfurt Otomobil Fuar’ında çok konuşuldu. Zira, iki yenilikçi tasarımla dikkat çekti. İkisi de elektrikli olan SUV modelin tanıtımını yaparak, adeta SUV pazarına dev bir hamle yaptığını gösterdi. Seat 2020 modelleri içinde Seat Tarraco’nun PHEV donanımı ve Cupra Tavascan modeli, epeyce konuşulacak gibi görünüyor…

Tarraco PHEV

Seat 2 yeni modeliyle Frankfurt Otomobil Fuarında epeyce dikkat çekti. Tarraco PHEV, tamamen elektrikli bir SUV. Seat’ın SUV modelleri içinde en büyüğü olan iri kıyım Seat Tarraco, 50km elektrikli menzil sunabiliyor. Üstelik Tarraco’nun emisyon değerleri, 50gr’ın altında. 150HP benzinli motor ve 116 HP elektrikli motorla ilerleyen model, şık tasarımı ve konforlu iç mekan detayları ile yeni bir SUV almak isteyenlerin hayallerini süsleyecek gibi. Tarraco PHEV donanım seçeneği ise ürün yelpazesindeki en güçlü motoru sunuyor. Tarraco PHEV motor gücü, 245 HP. Ayrıca boydan boya uzanan arka lamba ve iç mekandaki konforu arttıran 9,2 inçlik bilgi ekranı ile epeyce dikkat çekti.

Sıfır Seat Fiyat Listesi Burada!

Seat Cupra Coupe SUV

Seat’ın coupe tasarımlı bir SUV üzerinde çalıştığından bahsetmiştik. Bu konudaki haberimizi okuyanlar, bu tasarım dilinin çok yeni olduğunu hatırlayacaktır. 2019 Frankfurt Otomobil Fuar’ında dikkat çeken otomobillerden biri de söz konusu coupe tarzındaki SUV modeli, Tavascan adını aldı. Araç, Volkswagen’in MEB platformu üzerinde inşa edildi.

Tamamen elektrikli SUV modeller arsında rekabete hazırlanan Cupra Tavascan’ın motoru ön ve arak aksta bulunuyor. Cupra Tavascan motoruları toplam 360 HP güç üretiyor. 100km hızlanmasını 6,5 saniyede yapıyor olması ve menzilinin 450km olması, elektrikli SUV modeller içinde Cupra Tavascan’ı öne çıkaracak gibi duruyor.

 

 

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here