2014 Audi RS6 Avant İncelemesi

0
1357

Fiyat etiketiyle Audi RS6 Avant, satın alabileceğiniz en pahalı station otomobillerden biridir. Ne yazıkki 7 yaşını geçmiş olmasına rağmen, ülkemizdeki uçuk araba fiyatları yüzünden hala çok pahalı. Ancak sunulan, süper arabalara rakip performansı ve pratik station araba gövdesini düşündüğünüzde, bir fiyatına iki araba sunuyor.

Çok sayıda opsiyon ekstrası var. Ancak o yıllara dönebilseydik ve sıfır rs6 avant alıyor olsaydınız, şiddetle tavsiye edeceğimiz opsiyon, performans yükseltmesidir. Sadece daha fazla güç katmakla kalmaz, aynı zamanda bazı ek işitsel heyecanları da beraberinde getirir.

RS6 Avantın en zorlu rakibi E63 Estate

Şaşırtıcı performansı, inkar edilemez stili ve aile dostu pratikliği ile RS6 Avant, hızlı bir aile arabası olarak doğru kutuları işaretlerken, Performans paketini de ekleyerek sürmesini daha ilgi çekici hale gelir. Mercedes-AMG E63 Estate arasında seçim yapmak zor. Ama arada kalmak için ne harika bir ikilem.

RS6’nın en büyük rakibi, Mercedes AMG E 63 Estate’dir. Benzer düzeyde pratiklik ve performans sunan tek otomobildir.

Quattro dört tekerlekten çekişin çekiş gücüyle, 552bhp RS6 Avant, 3,9 saniyede 0-100kmh’ye hızlanırken, 597bhp Performance versiyonu, 3,7 saniyede ulaşıyor. En yüksek hız 285 kmh ile sınırlıdır.

Dış tasarım gibi, iç tasarım da çok hassas ve nettir. Gösterge paneli ve kapıları kaplayan çok sayıda yüksek kaliteli malzeme var. Dış kısımda, gümüş kaplama mat titanyum grisiyle renklendirilirken, özel 21 inçlik jant tasarımı standarttır.

Bir Audi’den beklediğiniz gibi, zarafet ve kalite mükemmeldir. RS kadranları, alüminyum pedallar, ekstra karbon fiber döşeme detayları ve elmas koltuk dikişi gibi dokunuşlar iç mekana uygun bir sportif his veriyor. Ayrıca tüm kontroller sağlam ve pahalı hissettiriyor.

Static photo,
Colour: Misano Red

LED farlar, hız sabitleyici, navigasyon ve ısıtmalı koltukların tümü standarttır. Ancak geri görüş kamerası ve anahtarsız çalıştırma opsiyondur. Navigasyon sistemi iyi çalışıyor ve vites kolunun arkasındaki döner metal çarkı kullanarak kontrol etmesi kolaydır.

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here