2021 Audi A6 Daha Fazla Standart Güç ve Daha Sportif Bir Görünüm

1
5106
audi a6 2021

Audi A6 2021 model yılı ile müşterilerine daha fazla beygir gücü sağlıyor. Orta seviye model yılı yenilemesinden geçen 2021 Audi A6, standart donanım olarak daha güçlü bir dört silindirli motora sahip.

Temel modelin 2.0 litrelik değirmeni, toplam 261 hp için 13 ekstra beygir gücü sağlıyor. Tork 273 lb-ft’de sabit kalıyor. Aracın motoruna ygun bir şekilde, model Sport 45 adını benimsemiş. Ek olarak, A6, gücü dört tekerleğin tamamına yönlendiren yedi ileri çift kavramalı şanzımana sahip.

audi a6 2021 mekan

Daha cesur bir görünüm, ekstra güçle eşleşiyor. Siyah Optik paketi artık giriş seviyesi A6’da standart bir ekipman. Bu görünüm paketi, siyah bir ızgara, siyah hava girişleri, siyah ayna muhafazaları ve siyah pencere kaplamasını beraberinde getiriyor. 20 inçlik jantlar ve daha atletik bir süspansiyon ek paketler içerisinde. Kabinin içinde, doğal ahşap kaplamalar önceki Ceviz rengi yerine İnce Taneli Kül rengine bürünüyor.

audi a6 2021 iç tasarım

Audi eski güzelliklerin hiçbirinden vazgeçmemiş. Bir kez daha, orta boy sedan standart olarak üç bölgeli klima kontrolü, navigasyonlu bir MMI bilgi-eğlence sistemi, deri döşeme ve ısıtmalı sekiz yönlü elektrikli ön koltuklarla geliyor. Süslü olmak istiyorsanız, 360 derecelik kamera ve Audi Virtual Cockpit dijital gösterge ekranı gibi özellikler ekleyebilirsiniz.

A6’ya oldukça düşkün olduk. Yolda “sinir bozucu derecede sessiz” olarak adlandırabilirsiniz. Fakat V-6 ile çalışan lüks bir araç için o kadar da kötü bir özellik değil.

2. El Araba İlanları

1 YORUM

Yorum Yap

Please enter your comment!
Please enter your name here